Mano Gargždai



Ką daryti, jei nešyla radiatoriai?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Centralizuotai šilumą Klaipėdos ir Gargždų miestams tiekianti AB „Klaipėdos energija“ šiomis dienomis sulaukia daugybės klientų skambučių, kurie klausia, kada pas juos pradės šilti radiatoriai.

 

Deja, mūsų bendrovės energetikai neturi jokių galimybių pagreitinti šilumos patekimą į namą, butus ar įstaigas. Kiekvienas namas turi savo šilumos punktą, kuriame esanti įranga „įsileidžia“ šilumą iš AB „Klaipėdos energija“ šilumos trasų. Daugiabučių namų šilumos punktus prižiūri ir aptarnauja ne AB „Klaipėdos energija“ specialistai, o namo administratoriaus pasamdyti šildymo sistemų prižiūrėtojai.

„Mūsų bendrovė gamina šilumą ir mes ją nenutrūkstamai tiekiame visiems klientams. Tačiau jei šiluma nepasiekia jūsų buto ar įstaigos, vienintelė kliūtis yra pastato šildymo sistemų prižiūrėtojas“, – aiškino Antanas Katinas, AB „Klaipėdos energija“ generalinis direktorius.

Pagal artimiausių dienų orų prognozę Klaipėdoje bus dar vėsiau, naktį temperatūra nukris iki 1 laipsnio, bus lietinga. Kad šiluma greičiau pasiektų Jūsų namus, rekomenduojame susisiekti su Jūsų namo administratoriumi ar šildymo sistemų prižiūrėtoju. Kas aptarnauja Jūsų namą, galite sužinoti internete https://www.klenergija.lt/gyventojams/silumos-kokybe-jusu-name/

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 308 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,