Mano Gargždai



Paspirtuku važiavusi moteris atsitrenkė į automobilį: prireikė medikų pagalbos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Spalio 15-osios pavakarę, prieš penktą, lyjant, Gargžduose, Žemaičių ir Žemaitės gatvių sankryžoje įvyko eismo įvykis.

 

Elektriniu dviračiu važiuodama 61 metų moteris atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Volkswagen Beatle“, kurį vairavo to paties amžiaus moteris.

Nukentėjo dviratės transporto priemonės vairuotoja, ji nuvežta į ligoninę.

 

 

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena:

Pėstieji, dviračių vairuotojai, vadeliotojai, tamsiuoju paros metu, esant blogam matomumui, kad būtumėte matomi, naudokite saugos priemones – atšvaitus, šviečiančius žibintus (prožektorius), ryškiaspalvę liemenę su šviesą atspindinčiais elementais. Su šviesą atspindinčiu elementu Jūs pastebimas iš beveik tris kartus didesnio atstumo nei be jo. Prie drabužių, rankinės, kuprinės atšvaitą turite pritvirtinti taip, kad jis būtų matomas kitiems eismo dalyviams.

Dviračių (elektrinių paspirtukų) vairuotojai – važiuoti dviračiu (elektriniu paspirtuku) per pėsčiųjų perėją draudžiama. Prieš perėją privaloma nuo jo nulipti ir eiti jį vedantis.

Vairuotojai, važiuokite tik saugiu (ne leistinu) greičiu. Prisiminkite, kad esant šlapiai (slidžiai) kelio dangai stabdymo kelias gerokai pailgėja. Prieš išvažiuodami iš šalutinio kelio, įsitikinkite, ar tai daryti saugu. Laikykitės saugaus atstumo iki kitos transporto priemonės.

Atkreipkite dėmesį – tamsiuoju paros metu gerokai sunkiau pastebimi pėstieji ne tik užmiestyje, neapšviestų gyvenviečių gatvėse, bet ir automobilių stovėjimo aikštelėse. Būkite dėmesingi važiuodami keliais, kurie apsupti miškų, atvirų vietovių (laukų) – didelė tikimybė susidurti su laukiniais gyvūnais.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 318 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,