Mano Gargždai



Ugniagesiai įspėja: būkime atsargūs – sustiprės vėjas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas šiandien gavo Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos perspėjimą, kad spalio 22 d. sustiprės pietvakarių vėjas. Jo gūsiai daugelyje rajonų gali siekti 15–20 metrų per sekundę, o vakariniuose rajonuose sustiprėti iki 22 metrų per sekundę.

 

Spalio 23 d. pietvakarių ir vakarų vėjo gūsiai gali siekti 15–20 metrų per sekundę.

Ugniagesiai gelbėtojai prašo gyventojų būti ypač atsargių, nes pučiant stipresniam vėjui gali sutrikti elektros energijos tiekimas, virsti dideli medžiai, lūžti jų šakos, kristi dideli reklamos stendai. Todėl nestatykite automobilių ir nestovėkite po aukštais medžiais, prie elektros linijų, nes tai gali kelti pavojų gyvybei.

Sandariai uždarykite langus ir duris, pritvirtinkite balkone esančius daiktus, o esant galimybei, apie vėją informuokite savo artimus žmones, kaimynus, ypač neįgalius ar vienišus vyresnio amžiaus žmones. Nelaimės atveju skambinkite skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Pasirūpinkite savo gyvybės ir turto saugumu, perspėkite kitus. Daugiau informacijos rasite interneto svetainėje www.lt72.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 131 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,