Mano Gargždai



Gargžduose – čiuožykla po atviru dangumi

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Nuo gruodžio 1-osios iki vasario 1-osios Gargžduose, aikštėje prie Kultūros centro, planuojama įrengti atvirą ledo čiuožyklą. Sprendimui skirti šiam tikslui lėšų – 49 tūkst. eurų – šiandien pritarė nuotoliniu būdu posėdžiavusi Klaipėdos rajono savivaldybės taryba.

 

Kaip portalui mano-gargzdai.lt pasakojo Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas, šiuo metu vyksta paslaugos pirkimo procedūros, kitą savaitę turėtų paaiškėti laimėtojas, kuris teiks komplekto su šaldymo įranga ir aksesuarais nuomą ir vykdys čiuožyklos priežiūrą.

Anot V. Liutiko, 300 kv. m ploto (15 ir 20 m) čiuožykla bus su plastikiniais borteliais. Kol kas nėra apsispręsta, ar gyventojai joje galės čiuožinėti nemokamai, ar bus renkamas simbolinis mokestis.

„Pažiūrėsime, už kiek bus nupirkta paslauga. Aš siūlyčiau nemokamai, bet turi Savivaldybė apsispręsti“, – komentavo įstaigos, kuri ir administruos čiuožyklą, vadovas.

Sporto centro direktorius atskleidė, kad pačiūžų nuomos paslaugą šalia įrengtos čiuožyklos galės teikti privatus verslas.

Pasiteiravus, ar tinkamas metas tokio objekto atidarymui, kai šalyje blogėja epidemiologinė situacija, atsiranda ribojimų renginiams, V. Liutikas sakė: „Kad ir kaip bebūtų, 300 kv. m, bent 15 žmonių vienu metu galės čiuožinėti. Nejaugi dabar net į lauką neišeisime? Srautus sureguliuoti įmanoma, registraciją vykdyti taip pat. Jeigu ir patalpose uždraus renginius, ką žmonės turės veikti kalėdiniu laikotarpiu?“

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 297 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,