Mano Gargždai



Gargždų moterys kūno linijų dailinti neskuba

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Dauguma sporto klubų tvirtina dirbantys įprastu ritmu. Moterų sporto klubo „Divina Femina“ nuotrauka. Dauguma sporto klubų tvirtina dirbantys įprastu ritmu. Moterų sporto klubo „Divina Femina“ nuotrauka.

Artėjant vasarai ne viena moteris susimąsto, kad tuoj prasidės sezonas, kurio metu dėvime mažiau rūbų bei nemažai laiko praleidžiame prie vandens telkinių, tad susirūpina ir savo kūno linijomis. Vienos ima kankinti save dietomis, kitos patraukia į sporto klubus.

Portalas mano-gargzdai.lt pasidomėjo, ar vietiniai sporto klubai jaučia didesnį dailiosios lyties atstovių susidomėjimą sportu.

 

Paaiškėjo, kad moterys į sporto klubus labai aktyviai nesiveržia.

Sporto klubo „Viktorija“ vadovas Viktoras Kura pasakojo per trisdešimties metų darbo patirtį pastebėjęs, kad prieš vasarą klientų kaip tik būna mažiau.

„Žiemą jų būna gerokai daugiau. Sportuoti į treniruoklių salę pastaruoju metu atėjo vos viena kita nauja klientė“, – teigė V. Kura.

Moterų sporto klubo „Divina Femina“ trenerė Asta Lukauskienė tvirtino, kad aktyviau moterys klubą užplūsta sausio ir vasario mėnesiais. Kovą bei balandį lankytojų kiekis buvo stabilus, tad nepastebėta, jog prieš vasarą moterys skubėtų daugiau sportuoti.

Kiek daugiau klienčių pastaruoju metu apsilankė pramogų komplekse „Gargždų pramogos“.

„Jau prieš pusantro mėnesio pastebėjome, kad į sporto salę užsuka daugiau moterų. Jos grupuojasi po 3-4 ir atvyksta sportuoti. Taip pat pajutome, kad daugiau moterų renkasi masažus“, – apie merginų bei moterų norą pagražinti ne tik figūrą, bet ir odą pasakojo „Gargždų pramogų“ administratorė Evelina Piaulokaitė.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 284 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,