Mano Gargždai



Šįkart „Bangai“ nepasisekė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės nuotrauka. Jurgitos Riekašienės nuotrauka.

    Šeštadienį Klaipėdoje „Bangai“ pirmą kartą šiame sezone teko pripažinti varžovų pranašumą. „Klaipėdos granitui“ nusileista 0:1.

 

    Iš rungtynių protokolo. Klaipėdos granitas (Klaipėda) - Banga (Gargždai) 1:0 (0:0).

    Teisėjas - M.Jackus (Šiauliai).

    Įvartis: 90 min. A.Kurbangalijevas (Klaipėdos granitas).

    Įspėti: 66' A.Verbetchi, 81' E.Grigaitis (Banga); 84' Z.Jesipovas (Klaipėdos granitas).

    Pašalinimas: 82' D.Arlauskis (Banga).

    „Bangos“ sudėtis: Š.Jurevičius, D.Arlauskis, A.Epifanov, A.Verbetchi, A.Stezhka, S.Shevchuk (55' E.Grigaitis), M.Khablov, A.Butkus (46' K.Urbaitis), A.Russkikh, M.Kura, A.Staponka (58' A.Tcallagov). Atsargoje liko: S.Arshiev, M.Gudauskas, Z.Karkusov, A.Marcinkevičius.

 

    Po trečiadienį patirto pralaimėjimo Taurės pusfinalio pirmojoje dvikovoje „Klaipėdos granitas“ antrajai komandų tarpusavio akistatai pasirengė kiek geriau. Jau pirmojo kėlinio pradžioje šeimininkai dukart tolimais smūgiais pavojingai grasino „Bangos“ vartams, bet patikimai sužaidė Š.Jurevičius. Įpusėjus kėliniui porą minučių karšta buvo prie klaipėdiečių vartų. Tiesa, tiek S.Shevchuk, tiek A.Russkikh reidai tik sukėlė sumaištį šeimininkų baudos aikštelėje, bet pavojingai smūgiuoti gargždiškiams nepavyko. 28 minutę arti tikslo vėl buvo „Klaipėdos granitas“ - po E.Veliulio perdavimo iš kairiojo krašto R.Poškus galva iš kelių metrų nepataikė į vartus. 37 minutę puikios progos neišnaudojo „Banga“. S.Shevchuk ir M.Kura išbėgo dviese prieš vieną varžovų gynėją, tačiau legionierius iš Ukrainos uždelsė ir ataka buvo nutraukta. Jau per teisėjo pridėtą laiką klaipėdiečiams pavyko apsiginti nuo A.Stezhka smūgio galva iš baudos aikštelės.

Antrajame kėlinyje „Banga“ atlikto net tris keitimus ir suaktyvino varžovų spaudimą, tačiau beveik visos mūsų komandos atakos užgesdavo dar varžovų baudos aikštelės prieigose.

Kritine tapo 82 minutė, kai už ginčus su teisėju iš aikštės buvo pašalintas D.Arlauskis. Įgiję kiekybinę persvarą klaipėdiečiai perkėlė žaidimą arčiau „Bangos“ vartų, o paskutinę antrojo kėlinio minutę savo persvarą pavertė įvarčiu. Pakėlus kampinį A.Kurbangalijevas aplenkė „Bangos“ gynėjus ir nukreipė kamuolį į vartus.

Finalinis aikštės teisėjo švilpukas užfiksavo pirmąjį „Bangos“ pralaimėjimą šiame sezone.

Kitas rungtynes „Banga“ žais antradienį, balandžio 15 dieną, 17 valandą Šiauliuose su „Šiauliais“.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 189 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,