Mano Gargždai



Gargždų „Pramogos“ treneris Mindaugas Jonelys: A lygoje niekas lengvai taškų nedalins

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mindaugas Jonelis. Komandos nuotr. Mindaugas Jonelis. Komandos nuotr.

Prieš pirmąsias sezono rungtynes Lietuvos Futsal A lygoje, savo mintimis apie dalyvavimą pirmenybėse dalinasi Gargždų „Pramogos“ vyriausiasis treneris Mindaugas Jonelys. Pasak jo, šį sezoną A lygoje niekas lengvai taškų nedalins ir laukia labai įdomus sezonas.

 

Treneri, sezonas kaip ir turėjo prasidėti, tačiau kelios valandos iki rungtynių viskas apsivertė aukštyn kojomis – komanda jau važiuojant į Radviliškį sulaukė žinios, kad varžovų gretose nustatytas teigiamas COVID-19 atvejis. Kaip sureagavote į žinią, kaip reagavo komanda?

Aišku buvo nemalonus siurprizas, bet komanda reagavo ramiai, negi sakyčiau linksmai. Teko apsisukti ir važiuoti namo ir jau pradėti galvoti bei ruoštis kitoms rungtynėms.

 

Kaip sekėsi komplektuoti komandą sezonui? Kokie nuostoliai, kokie lūkesčiai iš naujokų?

Manau, komanda sukomplektuota neblogai, visada, žinoma, norisi dar geriau. Džiaugiuosi turėdamas visose grandyse didelę konkurenciją, o kaip atrodysime žaidime, pamatysime čempionato metu. Kas be ko, didžiausias nuostolis aikštėje – Tomas Tamošauskas, tačiau jis nuo komandos nenutolo ir bus didžiulis pagalbininkas man ir komandai trenerių štabe.

Žinoma, turime ir kitų nuostolių, tai „Bangos“ žaidėjai kurie netrukus vėl ruošis lauko sezonui. Kaip bebūtų, išlaikėme komandos branduolį ir turime tikrai pajėgių naujokų, reikia tik laiko visiems apsiprasti, suprasti, ko vieni iš kitų norime, atsakingai dirbti ir rezultatas privalo ateiti.

 

Kaip prabėgo pasiruošimas sezonui?

Treniruočių procesas vyko neblogai, komanda noriai rinkosi į treniruotes ir neblogai dirbo, gal šiek tiek trūksta susižaidimo, tačiau tai normalus dalykas šioje sezono stadijoje.

 

Lygoje padaugėjo komandų, prasiplėtė geografija. Kaip manote, kuri komanda šį sezoną gali labiausiai nustebinti, ar pirmenybių favoritais išliks senbuviai?

Pirmenybių favoritais, manau, išlieka Kauno „Vytis“, bet pagal matytą pirmąjį varžybų turą, tikrai visos komandos paliko neblogą įspūdį, niekas lengvai taškų neatidavinės, nusimato įdomus čempionatas.

 

Kokius tikslus šį sezoną keliate sau? Kokius komandai?

Laimėti kuo daugiau varžybų, tikslai sutampa su komandos.

 

Susiklostė taip, kad sezoną rytoj pradėsite prieš paskutinius kelis sezonus dominuojantį „Vytį“, ar stebėjote kauniečių pirmąsias rungtynes? Koki įspūdį paliko būsimi varžovai pirmajame ture?

„Vytis“ be abejo paliko neblogą įspūdį, visgi, daugkartiniai čempionai, dauguma – rinktinės žaidėjai. Rungtynes stebėjau, kaip ir visos komandos, silpnų vietų turi, varžovų trūkumų nekomentuosiu. Jeigu lygintumėme komandą, kai joje buvo daug brazilų, tai, manau, susilpnėjo, bet Lietuvos mastu tai vis tiek aiškūs favoritai.

 

Tradiciškai, palinkėjimas ištikimiausiems komandos sirgaliams.

Sulaukti karantino pabaigos ir palaikyti komandą gyvai, tai mums be galo svarbu.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 714 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,