Mano Gargždai



Futsal A lyga: „Pramogos“ nusileido alytiškiams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Pramogos“. Komandos nuotr. Gargždų „Pramogos“. Komandos nuotr.

Lietuvos Optibet Futsal A lygoje trečiadienio vakarą sužaistose trečiojo turo rungtynėse savo pirmąją pergalę iškovojo Alytaus „Dainava“, kuri 7:4 palaužė Gargždų „Pramogos“ ekipą.

 

Per pirmąją pirmojo kėlinio dalį komandos įvarčių neįmušė, bet antroji kėlinio dalis jau atnešė įvarčių lietų. Po Žydrūno Karčemarsko perdavimo Lukas Genevičius galingu smūgiu išvedė „Dainavą“ į priekį.

Priekyje Alytaus komanda buvo keturias minutes, kadangi rezultatą išlygino Erikas Vainoras, bet į tai „Dainava“ atsakė dar dviem įvarčiais. Jau po minutės pasikartojo identiška situacija kaip ir pirmojo įvarčio metu, o L. Genevičius džiaugėsi dubliu. Tuo metu prieš pat kėlinio pabaigą varžovus užmigdęs Vytautas Lukša atidarė savo įvarčių sąskaitą šiose rungtynėse.

Tačiau galingai pirmąjį kėlinį užbaigusi „Dainava“, antrąjį kėlinį pradėjo tragiškai. Vos per tris minutes po įvartį įmušė Ernestas Razonas ir Aurimas Skurdelis, o „Dainavos“ turėta dvejų įvarčių persvara tiesiog ištirpo.

Visgi alytiškiai nepasidavė ir pakankamai greitai vėl atsidūrė pirmaujančios komandos rolėje. 27 minutę po Ž. Karčemarsko reido ir savalaikio perdavimo antrąjį įvartį pelnė V. Lukša. Po penkių minučių jau pats V. Lukša nepagailėjo perdavimo, o „hat-tricku“ džiaugtis galėjo L. Genevičius.

Po šio įvarčio Gargždų ekipa pradėjo žaisti penkiais aikštės žaidėjais, bet tokia situacija geriau pasinaudojo „Dainava“. Jiems pavyko perimti kamuolį, o jį iš daugiau nei pusės aikštės į tuščius vartus pasiuntė V. Lukša.

Nors po kelių minučių „Pramogos“ savo kiekybine persvara pasinaudojo ir penktą aikštės žaidėją išnaudojo sėkmingai, leisdama pasižymėti Valdui Pocevičiui, bet galiausiai viskas pasibaigė dar vienu prarastu kamuoliu ir pirmuoju Ž. Karčemarsko sezono įvarčiu, kurį jis taip pat pelnė iš toliau nei pusės aikštės.

 

„Pramogos“ 4:7 „Dainava“

12‘ [0 : 1] Lukas Genevičius

16’ [1 : 1] Erikas Vainoras

17’ [1 : 2] Lukas Genevičius

20’ [1 : 3] Vytautas Lukša

21‘ [2 : 3] Ernestas Razonas

23‘ [3 : 3] Aurimas Skurdelis

27‘ [3 : 4] Vytautas Lukša

32’ [3 : 5] Lukas Genevičius

35’ [3 : 6] Vytautas Lukša

37’ [4 : 6] Valdas Pocevičius

39’ [4 : 7] Žydrūnas Karčemarskas

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 465 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,