Mano Gargždai



Sporto centras pagerbs metų geriausius: kviečia siūlyti kandidatus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Dėl susiklosčiusios epidemiologinės situacijos ir Vyriausybės rekomendacijų šiemet geriausių Klaipėdos rajono sportininkų, trenerių ir komandų apdovanojimų vakaro nebus, tačiau Sporto centras vis tiek rinks ir pagerbs tuos, kurie šiemet turėjo galimybę dalyvauti varžybose ir iškovojo aukštas vietas.

 

Sporto centras kviečia rajono organizacijas, fizinius asmenis, seniūnijas, bendruomenes ir visus neabejingus sportui teikti kandidatūras geriausių sportininkų, trenerių ir komandų apdovanojimams.

Rinkimuose gali dalyvauti sportininkai, gyvenantys Klaipėdos rajone, atstovaujantys rajonui ir yra: Lietuvos čempionatų ir pirmenybių prizininkai; pasaulio, Europos, Baltijos šalių čempionatų, pirmenybių, universiadų prizininkai ar dalyviai.

Kandidatūras gali siūlyti visi Klaipėdos rajono fiziniai ir juridiniai asmenys, teikiant kandidatūras svarbu nurodyti tikslius kalendorinių metų (2020 m. sausio 1 d.–gruodžio 31 d.) sportininko ar komandos pasiekimus bei pilną varžybų pavadinimą, surašant visus sportininko, trenerio ar komandos aukščiausius pasiekimus. (Užpildyti priedą Kandidato anketa).

Kandidatūras iki gruodžio 14 d. galima pateikti šiais būdais: siųsti el. paštu arba pristatyti į Klaipėdos rajono BĮ sporto centrą adresu J. Janonio g. 9, Gargždai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 249 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,