Mano Gargždai



Vicemerės taurė – „Judrėnų Grensenos“ tinklininkų rankose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Nugalėtojų komanda „Judrėnų Grensena“, sporto centro direktorius Vaidas Liutikas ir Klaipėdos rajono vicemerė Rūta Cirtautaitė (dešinėje). Kristinos Jablonskytės nuotr. Nugalėtojų komanda „Judrėnų Grensena“, sporto centro direktorius Vaidas Liutikas ir Klaipėdos rajono vicemerė Rūta Cirtautaitė (dešinėje). Kristinos Jablonskytės nuotr.

Ketvirtadienį pasibaigė tinklinio turnyras Klaipėdos rajono vicemerės taurei laimėti. Varžybos pirmą kartą vyko vieno minuso sistema, kuomet pralaimėjusi komanda iškrenta iš tolimesnės kovos.

 

Kovoje dėl taurės norą dalyvauti pareiškė 8 rajono komandos. Burtų keliu komandų atstovai išsitraukė savo varžovus būsimoms varžyboms.

Pirmosios varžybos prasidėjo tarp „Sporto centro“ ir jaunųjų „Strategų“ komandų. Rezultatu 3:1 pergalę šventė labiau patyrę „Sporto centro“ tinklininkai. Antrasis susitikimas vyko tarp „Dauparų“ ir „Savi“ komandų, rezultatas 3:1 „Dauparų“ naudai. Trečiose varžybose susitiko stipriai atrodanti „Judrėnų Grensena“ su „Klaipėdos baldų“ komanda. Gana nesunkiai rezultatu 3:0 pergalę iškovojo „Judrėnų Grensenos“ tinklininkai. Burtai lėmė taip, kad ketvirtosiose varžybose susitiko vienos stipriausių rajono komandų ,,Hidrostatyba“ ir „Gargždų geležinkelis“. Po atkaklios ir įnirtingos kovos rezultatu 3:1 pergalę šventė „Gargždų geležinkelio“ žaidėjai.

Pasibaigus grupės varžyboms, komandos vėl traukė burtus pusfinalio varžyboms. Burtai lėmė, kad pirmajame pusfinalyje susitiko „Gargždų geležinkelio“ ir „Dauparų“ komandos. Stipri ir gerai sukomplektuota komanda „Gargždų geležinkelis“ po 4 setų kovos įrodė savo pranašumą ir rezultatu 3:1 parklupdė „Dauparų“ tinklininkus. Antrajame pusfinalyje intrigos nebuvo, stipriai atrodanti „Judrėnų Grensenos“ komanda nepaliko vilčių „Sporto centro“ žaidėjams. Rezultatas 3:0 „Judrėnų Grensenos“ naudai. Rungtynės dėl trečios vietos nebuvo žaidžiamos.

Finale susitiko varžovai verti vienas kito – „Gargždų geležinkelis“ ir „Judrėnų Grensena“. Varžybos prasidėjo įtemptai ir nervingai. Ir viena, ir kita komanda degė noru laimėti. Rungtynėse netrūko gražių momentų, sportininkai stipriais padavimais ir smūgiais atakavo vieni kitus. Nors rezultatas ir neatspindi tikrosios kovos aikštelėje, bet šį kartą stipresni buvo „Judrėnų Grensenos“ tinklininkai. Jie rezultatu 3:0 nugalėjo „Gargždų geležinkelį“ ir tapo Klaipėdos rajono vicemerės taurės nugalėtojais. Nugalėtojų komandoje lošė: Tadas Nymičius, Dainius Skirbutas, Deivydas Petraitis, Kazys Mačiulskis, Karolis Bružas, Maksim Frolov, Artūras Kergelis, Albertas Sysojevas.

Pasibaigus varžyboms finalininkus apdovanojo ir sveikinimo žodį tarė Klaipėdos rajono vicemerė Rūta Cirtautaitė. Ji pasidžiaugė gražia ir įnirtinga kova bei palinkėjo sportininkams sėkmės ateityje. Po apdovanojimų ceremonijos Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas padėkojo dalyviams už dalyvavimą turnyre, gražias kovas bei išreiškė viltį, kad ateityje toks turnyras taps tradiciniu.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 115 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,