Mano Gargždai



Kūrybiškiausiems jaunuoliams – Savivaldybės premijos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Savivaldybė kasmet įvertina ir paskatina Klaipėdos rajono jaunimo saviraišką bei kūrybiškumą. Šiemet piniginės premijos skirtos keturiems jaunuoliams, pasiekusiems įvairių laimėjimų meno srityje.

 

„Džiugu, kad mūsų rajone daug kūrybiškų jaunuolių, kurių pasiekimai meno srityje garsina ne tik rajono, bet ir visos šalies vardą. Sveikinu visus Jaunimo kūrybiškumo konkurso laimėtojus ir linkiu jiems polėkio tolimesnėje meninėje veikloje“, – sako Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas.

Gausybę diplomų, prizinių vietų nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose šiemet laimėjo „Rolinos“ sportinių šokių šokėjų pora, Lietuvos sportinių šokių rinktinės nariai Ugnė Bliujūtė ir Einoras Degutis. Ugnė – Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos mokinė, o Einoras šiuo metu studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje.

Premija taip pat įteikta ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos bei Gargždų muzikos mokyklos mokinei Justinai Dirgėlaitei, kuri pirmajame tarptautiniame vaikų ir jaunimo džiazo festivalyje „Jazz Wind Klaipėda“ laimėjo 3 vietą.

Įvertinta ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos mokinė, kuri Gargždų muzikos mokyklos Priekulės skyriuje groja fortepijonu – Urtė Lotužytė. Mokinė dalyvauja įvairiuose respublikiniuose konkursuose, festivaliuose, kuriuose laimi prizines vietas, tampa laureate.

Visi jaunuoliai dalyvavo Jaunimo kūrybiškumo skatinimo konkurse, kurį dar 2011 m. inicijavo Jaunimo reikalų taryba. Savivaldybės skiriamų premijų dydis – 150 Eur.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 411 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,