Mano Gargždai



Klausimai dėl priemokų skyrimo Administracijos vadovams išbraukti iš darbotvarkės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
A. Bogdanovas (viršuje), M. Šunokas (kairėje), J. Ruškys (dešinėje). Klaipėdos r. sav. nuotr. A. Bogdanovas (viršuje), M. Šunokas (kairėje), J. Ruškys (dešinėje). Klaipėdos r. sav. nuotr.

Šiandien nuotoliniame Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos posėdyje turėjo būti svarstomi klausimai dėl 40 proc. priemokos skyrimo Administracijos direktoriui Artūrui Bogdanovui ir jo pavaduotojui Justui Ruškiui, paskutinę minutę atsirado sprendimo projektas dėl priemokos ir kitam pavaduotojui Mindaugui Šunokui. Visgi, klausimai posėdyje svarstyti nebuvo.

 

Pats A. Bogdanovas prašė klausimą išbraukti iš darbotvarkės, dėl J. Ruškio finansinio paskatinimo klausimo nebesvarstyti siūlė jo kolega Liberalų sąjūdžio frakcijos pirmininkas Nerijus Galvanauskas.

Vėliau opozicijos vardu kalbėjęs Tarybos narys Raimondas Simonavičius pasveikino Administracijos direktorių su tokiu savalaikiu sprendimu. Jis taip pat informavo, kad opozicijos atstovai pasirašė prašymą, kuriuo siūloma visus klausimus dėl priemokų skyrimo Administracijos vadovams išimti iš posėdžio darbotvarkės. Bendru sutarimu tokiems siūlymams buvo pritarta.

Primename, kad tiek Administracijos direktoriui A. Bogdanovui, tiek jo pavaduotojams J. Ruškiui bei M. Šunokui buvo siūloma skirti 40 procentų priemoką už papildomų užduočių, suformuluotų raštu, atlikimą, kai vykdomos pareigybės aprašyme nenumatytos funkcijos.

J. Ruškiui – už dalyvavimą įgyvendinant ir koordinuojant projektą „Kelių ir gatvių apšvietimo sistemos infrastruktūros modernizavimas Klaipėdos rajone“. Priemoka būtų skiriama iki numatomos projekto pabaigos – 2022 m. rugpjūčio 4 d. Lėšos vienam mėnesiui – 1 056 Eur, neatskaičius mokesčių.

A. Bogdanovui – už dalyvavimą įgyvendinant ir koordinuojant projektą „Priekulės miesto atvirų viešųjų erdvių tvarkymas“. Reikalingos lėšos vienam mėnesiui būtų siekusios 1 232 Eur, neatskaičius mokesčių, o projekto pabaiga numatoma 2021 m. lapkričio 30 d.

M. Šunokui – už dalyvavimą įgyvendinant ir koordinuojant projektą „Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo prieinamumo didinimas Klaipėdos rajone, II etapas“. Preliminari numatoma projekto pabaiga 2022 m. spalio 30 d. Reikalingos lėšos vienam mėnesiui – 1 056 Eur, neatskaičius mokesčių.

Administracijos vadovai, pritarus sprendimui, būtų gavę apie 700–800 eurų didesnį atlyginimą „į rankas“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 130 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,