Mano Gargždai



URM rekomenduoja piliečiams nevykti į Jungtinę Karalystę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Įvertinus susidariusią situaciją dėl Jungtinėje Karalystėje nustatytos koronaviruso (COVID-19) mutacijos ir Lietuvos Respublikos Vyriausybės priimto sprendimo nuo gruodžio 21 d. iki gruodžio 31 d. laikinai stabdyti visus keleivinius skrydžius iš Jungtinės Karalystės bei dėl kritinės pandemijos padėties Lietuvoje ir sugriežtintų karantino priemonių, Užsienio reikalų ministerija šiandien paskelbė rekomendaciją piliečiams nevykti į Jungtinę Karalystę.

 

Norinčius atvykti į Lietuvą iš Jungtinės Karalystės ministerija ragina laikinai atsisakyti šių planų, laikytis Jungtinėje Karalystėje nustatytų reikalavimų dėl judėjimo šalies viduje ir likti ten, kur šiuo metu esate. Atkreipiame dėmesį, kad daugelis Europos Sąjungos šalių taip pat laikinai sustabdė vykstančiųjų iš JK keliones į jų teritorijas.

Ministerija taip pat atkreipia dėmesį, kad atvykusiems į Lietuvą iš Jungtinė Karalystės, kaip iš kitų užsienio šalių, privaloma laikytis visų nuo gruodžio 16 d. įsigaliojusių sugriežtinto karantino priemonių.

Nuo gruodžio 22 d., Vyriausybės sprendimu, visa Jungtinė Karalystė (įskaitant Angliją, Velsą, Škotiją ir Šiaurės Airiją) papildys paveiktų šalių ir regionų sąrašą. Išsamiau apie tai: https://bit.ly/3mDrFVT

Situacijai nekintant arba blogėjant, šiuo metu galiojantys sprendimai gali būti pratęsti.

Papildomos nuolat atnaujinamos informacijos rasite Lietuvos Respublikos Vyriausybės, Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos, Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerijos ir Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos interneto svetainėse.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 135 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,