Mano Gargždai



Geradarių vaišės pasiekė vienišus senjorus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

VšĮ „Revilita“ iniciatyva jau trečius metus įvyko akcija „Pasidalinkime savo laiku“, skirta prieš šventes pradžiuginti vienišus pagyvenusius žmones. Šiemet, pasitelkus Gargždų seniūnijos ir Paramos šeimai centro socialinius darbuotojus, paaukotų vaišių lauknešėliai pasiekė 16 senjorų.

 

Kaip sako „Revilita“ vadovė Rekvita Bagdonienė, šios akcijos tikslas ir esmė – kiek kitokie: tai bendrystė, savo laiko pasidalinimas su vienišais senjorais, tad dvejus metus savanorių komandos vykdavo ir lankydavo vyresnio amžiaus žmones, su kuriais pabendraudavo, aptardavo jiems rūpimas problemas.

„Žinojome, kad šiemet lankyti negalėsime, bet nenorėjome nuleisti rankų, pabandėme bent tokiu būdu prisiminti ir parodyti jiems, kad nėra vieni“, – apie karantino metu vykusią gerumo akciją pasakojo R. Bagdonienė.

Ji itin dėkojo gausiai prie iniciatyvos prisidėjusios įmonės „Econdo Production LT“ kolektyvui – supirkti skanėstai vos tilpo į automobilį. R. Bagdonienė prisiminė, kad bendrovė jau ne pirmus metus prisideda prie šios akcijos, o pernai vieną senolę jie pradžiugino nauju suoleliu prie namo.

„Dėkojame ir Vytautui, Linai, Vilijai, Reginai, Gargždų seniūnijos socialinei darbuotojai Zosei, Paramos šeimai centrui bei darbuotojoms Jūratei, Jolantai ir visiems, kurie prisidėjo perduodant 16-a suruoštų lauknešėlių mūsų vienišiems senjorams. Ačiū ir Klaipėdos rajono laikraščiui „Banga“ už akcijos viešinimą ir visiems, kurie geru žodžiu ar mintimis prisidėjote prie mūsų iniciatyvos“, – geradariams padėkos žodžius sakė jos iniciatorė.

Senjorai buvo pradžiuginti vaisiais, riešutais, medumi, arbatomis ir kitais saldumynais, kai kurie – ir knygomis. Aplankyti senoliai džiaugėsi, kad nėra pamiršti ir dėkojo už gėrybes, kurios juos pasiekė prieš šventes.

 

Akcijos „Pasidalinkime savo laiku" akimirkos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 248 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,