Mano Gargždai



Savivaldybės administracijos vadovybėje – dar daugiau pokyčių, kitą savaitę – neeilinis Tarybos posėdis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Mindaugas Šunokas, Rasa Petrauskienė ir Artūras Bogdanovas. Asm. archyvų nuotr. Mindaugas Šunokas, Rasa Petrauskienė ir Artūras Bogdanovas. Asm. archyvų nuotr.

Apie tai, kad traukiasi iš pareigų Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Artūras Bogdanovas informavo gruodžio 17 d. Bet panašu, kad pokyčių Administracijos vadovybėje bus ir daugiau – neeiliniame kitą savaitę (sausio 14 d.) vyksiančiame Tarybos posėdyje atleisti jį iš užimamų direktoriaus pavaduotojo pareigų nuo sausio 19 d. prašo Mindaugas Šunokas. Į jo vietą planuoja grįžti bendrapartietė Rasa Petrauskienė.

 

Kaip portalą mano-gargzdai.lt informavo pats M. Šunokas, trauktis iš pareigų jį skatina ankstesnis susitarimas su politike: „Po rinkimų kaip ir žinojau, kad rezultatai tokie, buvome susitarę, ji anksčiau užėmė tas pareigas.“

Pasiteiravus, ar tai galutinis sprendimas, pašnekovas buvo lakoniškas ir teigė, kad viskas oficialu bus tik po įvykusio neeilinio Tarybos posėdžio.

„Buvo pasvarstymų, niuansų, kol kas – tokia informacija“, – kalbėjo pavaduotojas, pridurdamas, kad turėjo laiko tokiam sprendimui pasiruošti.

Jo teigimu, jeigu sprendimas bus patvirtintas Taryboje, sieks pailsėti nuo politikos, prioritetą ieškant naujo darbo teiks privačiam sektoriui.

„Toks jau tas gyvenimas, nauji metai – nauji pokyčiai“, – apibendrino M. Šunokas.

Administracijos direktoriui A. Bogdanovui, Tarybai patvirtinus, paskutinė darbo diena turėtų būti sausio 15-oji. Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas, kol bus paskirtas naujas Direktorius, planuojama pavesti Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojui Justui Ruškiui.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 283 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,