Mano Gargždai



Administracijos direktoriui – dar viena iniciatyva, kviečianti pasilikti poste

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
F. Merkio nuotr. F. Merkio nuotr.

Šįryt portalo mano-gargzdai.lt pašto dėžutę pasiekė skaitytojo laiškas, kuriame atsiųsta nuotrauka – užfiksuotas „Minijos“ progimnazijos stadione sniege užrašytas prašymas „Artūrai, pasilik“. Kadangi dar prieš šventes Klaipėdos rajono administracijos direktorius Artūras Bogdanovas pranešė apie atsistatydinimą iš užimamų pareigų, o šią savaitę vyks neeilinis Tarybos posėdis, kuriame politikai turės oficialiai pritarti šiam atleidimui, tikėtina, kad originali iniciatyva adresuota būtent šiam politikui.

 

„Tokį gražų snieguotą žiemos rytą skraidžiau virš Gargždų miesto ir radau štai tokį užrašą ant sniego stadione prie „Minijos“ mokyklos. Gal galite pasidalinti šia nuotrauka viešai, nes turbūt tai rašęs žmogus ar jų grupė norėjo, kad kas nors tai pamatytų ir pasidalintų viešai“, – rašo nuotrauką atsiuntęs Fredas Merkys.

Primename, kad dar vieną iniciatyvą, kviečiančią Administracijos direktorių Artūrą Bogdanovą tęsti darbus ir nesitraukti iš posto, suorganizavo vietiniai verslininkai. Jie gyventojus ragino pasirašyti peticiją.

„Mes, žemiau pasirašiusieji, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Artūro Bogdanovo darbą vertiname puikiai, jo iniciatyvas ir pertvarkas palaikome ir tikime, kad mūsų išreikštas pasitikėjimas ir tikėjimas pradėtais darbais, inovacijomis suteiks visoms šalims galimybę priimti tinkamą sprendimą ir apsisprendimą palikti Artūrą Bogdanovą esamose pareigose“, – rašoma išplatintoje peticijoje.

Šeštadienio popietę ją pasirašiusiųjų buvo 178. Ją rasti galite čia – https://www.peticijos.lt/visos/77382/del-klaipedos-rajono-administracijos-direktoriaus-darbo-testinumo/

Tarybai pritarus, paskutinė A. Bogdanovo darbo diena būtų sausio 15-oji.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 407 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,