Mano Gargždai



Klaipėdos rajono vakcinacijos grafike – vyresni nei 65-erių metų gyventojai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Kultūros, sveikatos ir socialinės politikos skyriaus vyriausioji specialistė Miglė Mikalauskaitė, kuruojanti vakcinacijos nuo koronaviruso procesą Savivaldybėje, informavo, kad pirmadienį antra vakcinos doze buvo paskiepyti 25 Gargždų ligoninės darbuotojai, kurie pirmą dozę buvo gavę gruodžio 28-ąją. Pagal prioritetus rajone paskiepyti dar 342 asmenys.

 

„Skiepus skirstome pagal prioritetus. Buvo paskiepyta 10 mobilaus punkto darbuotojų, 34 slaugos pacientai ir darbuotojai, 172 globos gyventojai ir darbuotojai, 3 protrūkių epidemiologinę diagnostiką atliekantys specialistai, 102 asmens sveikatos priežiūros darbuotojai (šeimos gydytojai, odontologai, ginekologai, ir kiti) bei 21 vaistinių darbuotojas“, – nurodė M. Mikalauskaitė.

Ji taip pat informavo, kad užsikrėtusiųjų koronavirusu po pirmojo skiepo Klaipėdos rajone nebuvo, taip pat nebuvo registruota ir skiepo pašalinių nepageidaujamų reakcijų.

„Vasario 8–15 dienomis ketinama pradėti vakcinuoti vyresnius nei 65 metų gyventojus. Vakcinos kiekiai išlieka neaiškūs dėl sutrikusio tiekimo į Lietuvą ir kitas ES šalis“, – komentavo Savivaldybės specialistė.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 144 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,