Mano Gargždai



Koronaviruso statistika: meras dalinasi džiugia žinia

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Meras Bronius Markauskas ir teigiamos sergamumo tendencijos. Feisbuko nuotr. ir statistiko departamento ekrano vaizdas. Meras Bronius Markauskas ir teigiamos sergamumo tendencijos. Feisbuko nuotr. ir statistiko departamento ekrano vaizdas.

Šiandien Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas savo feisbuko paskyroje pasidalino džiugia žinute.

 

„Pagaliau Klaipėdos rajone pasveikusiųjų turime beveik tris kartus daugiau nei sergančiųjų. Naujausiais duomenimis per visą laikotarpį rajone užsikrėtusių COVID-19 yra 3711, o pasveikusiųjų – 2684. Pamažu galime matyti ir mažėjančias naujų atvejų tendencijas. Ne taip greitai, kaip norėtųsi, bet mažėja. Akivaizdu, jog karantinas davė teigiamų rezultatų. Tačiau neatsipalaiduokime, nes tik nuo mūsų priklauso, kaip situacija vystysis toliau“, – rašo meras.

Jis informavo, kad nuo vakcinavimo pradžios Klaipėdos rajone jau paskiepyti 678 asmenys, šią savaitę gautos dar 66 vakcinų dozės: „Nuo trečiadienio toliau bus skiepijami globos įstaigų gyventojai ir darbuotojai, įvairių sričių gydytojai, socialiniai darbuotojai.“

B. Markausko teigimu, vasario 8 arba 15 dieną turėtų prasidėti ir 65-erių bei vyresnių žmonių skiepijimas. „Tad pamažu užtikrintai judame į priekį. Ačiū visiems, kurie prisideda prie ligos suvaldymo – gyventojams, kad jie sąžiningai laikosi karantino, policijai, medikams, socialiniams ir kitiems darbuotojams už jų darbą ir pasiaukojimą“, – dėkojo rajono vadovas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 291 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,