Mano Gargždai



Apmaudus pralaimėjimas prieš čempionus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
M.Mizaraitės nuotr. M.Mizaraitės nuotr.

Prieš šventinį pentadienį futbolo fanai gavo gražią dovaną – Gargžduose įvyko „Smscredit.lt A lygos“ lyderių varžybos tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Gargždų „Bangos“. Po dramatiškos kovos žalgiriečiai palaužė gausios savų sirgalių armijos palaikomą Gargždų komandą 2:1. Lemiamą įvartį per teisėjo pridėtą laiką „Žalgiriui” pelnė Andrezinho (92 minutė).

Pirmasis kėlinys sėkmingiau klostėsi šalies čempionams – jiems priklausė kamuolio kontrolė ir iniciatyva puolant. 29 minutę „Žalgiris“ įrodė savo pranašumą ir išsiveržė į priekį – į vartus sėkmingai smūgiavo  Linas Pilibaitis (1:0)

Pirmojo kėlinio pabaigoje iniciatyvą perėmė bangiečiai – į vartus smūgiavo Aurelijus Staponka, o 45 minutę baudos aikštelėje prasižengė Artak Yedigaryan ir „Banga“ „uždirbo“ 11 metrų baudinį. Jį sėkmingai realizavo Evaldas Grigaitis (1:1).

Antrasis kėlinys buvo atviresnis, į puolimą pereidavo tai viena, tai kita komanda. Visgi, artėjant rungtynių pabaigai, Gargždų vartus vis dažniau apguldavo žalgiriečiai. Galiausiai tikslas buvo pasiektas – dramatiškoje rungtynių atomazgoje per pridėtą laiką Andrezinho pelnė įvartį (2:1) ir iškovojo tris taškus čempionams. Tiesa, pergalingas įvartis iš vartų buvo išmuštas ,,Bangos" gynėjo, ir nors aikštės šeimininkai tikino, kad kamuolys nekirto vartų linijos, arbitras įvartį įskaitė.

„Žalgiris“ po 9 turų įsitvirtino pirmoje A lygos turnyro vietoje su 21 tašku, „Banga“ liko antra su tais pačiais 17 taškų.

Rungtynėse netrūko ir emocijų: antrajame kėlinyje įvyko žaidėjų susistumdymas, po kurio geltonos kortelės buvo parodytos dviem „Bangos” žaidėjams - Aleksander Russkikh bei Artyom Stezhka ir žalgiriečiui Andrezinho.  Paskutinę rungtynių minutę po susistumdymo raudona kortelė buvo parodyta čempionų kapitonui Deividui Šemberui.

turnyrine

M. Mizaraitės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 408 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,