Mano Gargždai



„Pramogos“ rungtynių pabaigoje krito prieš „TurboTransfers“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Futsal.lt nuotr. Asociatyvi Futsal.lt nuotr.

Antradienio vakarą Lietuvos Optibet Futsal A lygoje buvo sužaistos dvejos 17-ojo turo rungtynės. Pirmosiose buvo užfiksuota įspūdinga „TurboTransfers“ pergalė, kuri per 118 sekundžių pelnė keturis įvarčius be atsako ir 4:3 palaužė Gargždų „Pramogos“ komandą.

 

Pirmasis šių rungtynių kėlinys nebuvo rezultatyvus, bet įvarčio ilgai laukti nereikėjo. 3 minutę pasižymėjo Valdas Pocevičius ir šio vieno įvarčio persvarą „Pramogos“ išlaikė iki kėlinio pabaigos.

Vos septyniese į Jonavos areną atvykę gargždiškiai įpusėjus antrajam kėliniui rezultatą padvigubino po tikslaus Mariaus Papšio smūgio.

Negana to, 38 minutę įvartį pelnė Mantas Perepliotovas ir likus mažiau nei dvejoms minutėms, „Pramogos“ turėjo užtikrintą trijų įvarčių persvarą.

Tačiau tada ir prasidėjo visas smagumas. 39 minutę Tomas Bielickas pelnė pirmąjį „TurboTransfers“ įvartį ir tai komandai sugrąžino pasitikėjimą savimi, kuris atnešė pergalę.

Per paskutinę minutę Aivaras Meškinis sugebėjo įmušti net du įvarčius, iš kurių vienas buvo nuo 6 metrų žymos, o galiausiai tašką padėjo Aurimas Tamaliūnas, paskutinę sekundę įmušęs pergalingą įvartį ir padovanojęs „TurboTransfers“ ekipai trečiąją sezono pergalę, po kurios jie su 12 taškų pakilo į aštuntą vietą.

Tuo metu antrosiose rungtynėse tokios intrigos nebuvo. Kauno „Vytis“ užtikrintai 6:0 nugalėjo „Panevėžys-Sportidus“ ekipą. Per pirmą kėlinį „Vytis“ pasižymėjo kėlinio pradžioje ir pabaigoje. Antrajame kėlinyje Lukas Sendžikas jau per kelias pirmas minutes įsirašė „hat-tricką“, o pergalę rungtynių pabaigoje įtvirtino Deivido Reimario dublis.

 

Rezultatas:

„TurboTransfers“ 4:3 Gargždų „Pramogos“

3‘ [0:1] Valdas Pocevičius

29‘ [0:2] Marius Papšys

38‘ [0:3] Mantas Perepliotovas

39‘ [1:3] Tomas Bielickas

40‘ [2:3] Aivaras Meškinis

40‘ [3:3] Aivaras Meškinis (iš 6 m. b.)

40‘ [4:3] Aurimas Tamaliūnas

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 238 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,