Mano Gargždai



Ką dovanosime per Valentino dieną šiais metais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Artėjanti Valentino diena, tikriausiai daug kam pažadina įkvėpimą padovanoti mylimajam ar mylimajai ypatingą dovaną. Pasidalinsime idėjomis, kurios turėtų antrąją pusę labai pradžiuginti.

 

Tikriausiai kiekvienais metais savo partnerei per Valentino dieną dovanojote gėles, saldainius, mielą pliušinį žaisliuką ar kvepalus. Ir nesuklydote. Nors ir tradicinės, šios dovanėlės labai malonios. Vis dėlto galima ir į jas pažiūrėti kiek kūrybiškiau.

Vietoje įprastinių gėlių puokštės galite padovanoti valgomą puokštę. Savotiškas „du viename“. Tokia netradicinė puokštė dažniausiai daroma iš saldainių, tačiau nebūtinai. Ypač jeigu antroji pusė yra sveiko gyvenimo būdo mėgėja, puokštė gali būti pagaminta net iš daržovių. Tik fantazijos reikalas, kaip ji bus suvalgyta.

Kita tradicinė Valentino dienos dovanėlė – saldainiai. Galite paversti ją ne visai tradicine, pavyzdžiui, padovanoti šokoladą, kuris bus aštraus ar sūraus skonio. Kitas neįprastas delikatesas – šokoladinė pica. O šokoladas būtų su įvairiais papildomais skoniais: braškių, mėlynių, žaliosios arbatos su citrina, su paprika ar raudonaisiais pipirais, net alyvuogėmis ir špinatais, su traškučiais ir dribsniais. Nebijokite naujų skonių.

Meilės dienos proga taip pat labai dažnai dovanojami kvepalai. Kaip išradingiau palepinti uoslę? Tam tiks eteriniai aliejai. Pasidomėkite, kokie kvapai patinka antrajai pusei, nes eterinių aliejų būna pačių įvairiausių – nuo lengvų citrusinių iki egzotiškų, rytietiškų. Jie ne tik skaniai kvepia, tačiau tinka naudoti kosmetikos priemonėse, aromaterapijai, masažui, turi gydomųjų savybių.

 

Ir dar keletas dovanų idėjų:

Himalajų druskos lempa. Jos švieselė skleis namuose labai malonią, romantišką atmosferą ir sukurs puikią nuotaiką Valentino dienai. Taip pat ji turi ir orą valančių savybių, dėl ko palengvinsite kvėpavimą, miegą ir pagerinsite savijautą.

Termo puodelis. Nors tai ir smulkmena, bet toks puodelis gali tapti neišskiriamu palydovu žiemą, kai išėjus pasivaikščioti gryname ore, taip norėtųsi atsigerti karšto gėrimo.

Išorinė baterija. Sutikite, kad labai nesmagu, kai mylimajam negalite prisiskambinti visą dieną, nes išsikrovė jo telefono baterija. Taigi, išorinės baterijos Valentino dienai yra labai tinkama dovana – daugiau problemų dėl išsikrovusių išmaniųjų įrenginių baterijų nekils.

Skrudintuvas. Tie, kas turi šį prietaisą, retai kada jį laiko namuose nenaudojamą. Ir ne veltui - skrudintuvas suteikia galimybę pusryčius ar užkandį pasidaryti labai greitai ir skaniai. Skrebučiai ir filmai – paprasta ir smagi idėja vakarui dviese.

Dronas. Dronų pasirinkimas rinkoje yra labai platus. Bene funkcionaliausi dronai yra tie, kurie fotografuoja ir filmuoja. Net jei niekada nebandėte paskraidinti drono, tai gali labai įtraukti. Nuotraukos ir vaizdo įrašai iš paukščio skrydžio atrodo daug įspūdingiau. Jei abejojate, ar norėtumėte padovanoti droną, - galite užsakyti profesionalaus fotografo dronu daromą judviejų fotosesiją. Tokio tipo romantiškų nuotraukų tikriausiai dar neturėjote.

Skaitmeninis fotorėmelis. Net ir tradiciniams nuotraukų rėmeliams atsirado skaitmeninė alternatyva. Šiuose rėmeliuose nuotraukos yra skaitmeninės ir keičiasi jūsų pasirinktu dažnumu. Tai labai graži ir šiuolaikiška detalė namuose.

Nuotraukų spausdintuvas. Vis dėlto, nuotraukos įprastame „senoviniame“ nuotraukų albume turi savotiško šarmo. Yra galimybė nuotraukas spausdinti namuose. Nuotraukų spausdintuvu naudotis labai paprasta – tereikia atsiųsti nuotraukas iš išmaniojo įrenginio ir spausdinti.

 

Linkime nuotaikingos, įsimintinos ir šiltos Valentino dienos!

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 432 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,