Mano Gargždai



Nuo gaisro nukentėjusi šeima dėkoja ištiesusiems pagalbos ranką

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Stonkų šeima dėkoja geradariams. Asmeninio archyvo nuotr. Stonkų šeima dėkoja geradariams. Asmeninio archyvo nuotr.

Vasario 15-ąją Skomantų kaime kilęs gaisras sunaikino 4 asmenų šeimos gyvenamąjį namą ir visą jame buvusį turtą. Tuomet pagalbos jų artimieji kreipėsi į naujienų portalą mano-gargzdai.lt. Paviešinus žinutę, sulaukta daugybės geradarių, kurie ne tik prisidėjo finansiškai, bet ir dovanojo žaislų, rūbų, lovytę, vežimą, maisto produktų, televizorių, baldus berniuko kambariui, statybinių medžiagų ar pasiūlė pagalbą statant namą.

 

Valančių šeima kreipiasi į visus, ištiesusius pagalbos ranką nelaimės metu:

„Mūsų visa šeima norėtų padėkoti žmonėms, kurie mums visiems sunkiu laikotarpiu aukojo savo laiką ir prisidėjo prie pagalbos teikimo. Ačiū už Jūsų šilumą, gerumą, dėka Jūsų nepasiduodame, nes jaučiame Jūsų palaikymą“, – padėkos žodžiais dalinasi Valančių šeima.

Primename, kad vasario 15-ąją, apie 18 val., Veiviržėnų seniūnijoje, Skomantų kaime, Piliakalnio g., gaisras nuniokojo 80 kv. m individualų gyvenamąjį namą.

Gaisras kilo renovuojamo namo pirmame aukšte. Liepsnos pasiglemžė visą šeimos turtą – sudegė viskas, kas buvo namo viduje – buitinė technika, elektronikos prietaisai, baldai, vaiko žaislai. Spėjama, kad nelaimės priežastis – elektros instaliacijos problemos.

Finansiškai padėti nukentėjusiai šeimai vis dar galite pervesdami į banko sąskaitą – LT677044060007887805, Karolis Valančius, mokėjimo paskirtyje nurodykite „dovana“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 446 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,