Mano Gargždai



A lygos starte – „Bangos“ pralaimėjimas Kauno „Žalgiriui“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
fkbanga.lt nuotr. fkbanga.lt nuotr.

Pirmajame Optibet A lygos ture „Banga“ Marijampolėje 0:1 nusileido Kauno „Žalgiriui“.

 

„Banga“ gana aktyviai pradėjo dvikovą ir 7 minutę surengė pavojingą ataką. Deja, kiekybine persvara kauniečių baudos aikštelėje pasinaudoti nepavyko.

Įpusėjus kėliniui iniciatyvą perėmė „Žalgiris“. Keletas smūgių skriejo greta vartų, o arčiausiai tikslo 32 minutę buvo D. Šešplaukis, iš 16 metrų sukirtęs į virpstą.

Antrajame kėlinyje situaciją aikštėje toliau kontroliavo kauniečiai, o dažniausiai matomas „Bangos“ futbolininkas buvo I. Driomovas. Tiesa, rimtai padirbėti jam teko tik vieną kartą, kai 71 minutę K. Šilkaitis pavojingai smūgiavo iš kelių metrų.

82 minutę varžovams pavyko pralaužti „Bangos“ gynybą – pakėlus kampinį L. Pilibaitis smūgiu iš baudos aikštelės pasiuntė kamuolį į vartus.

Paskutinėmis minutėmis „Banga“ bandė skintis kelią link kauniečių vartų, tačiau gargždiškių situaciją apsunkino ir tai, jog paskutines minutes teko žaisti mažumoje. Vos aikštėje pasirodęs V. Antužis patyrė traumą, o keitimų galimybės jau nebebuvo.

Nepaisant to, vieną gerą progą „Banga“ turėjo. Jau per teisėjo pridėtą laiką po N. Hashiguchi perdavimo S. Urbys smūgiavo iš baudos aikštelės, tačiau kamuolys nuskriejo „Žalgirio“ vartų sargui į rankas.

Rungtynių santrauka – Optibet A lyga YouTube kanale.

 

Tomo Tamošausko komentaras – Optibet A lyga YouTube kanale.

Žalgiris (Kaunas) – Banga (Gargždai) 1:0 (0:0).

Įvartis: 82 min. L.Pilibaitis (Žalgiris).

Įspėjimai: 38 min. K.Šilkaitis (Žalgiris); 55 min. D.Norvilas, 79 min. K.Urbaitis (Banga).

„Bangos“ sudėtis: I.Driomovas, E.Stočkūnas, D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, S.Urbys, S.Rakauskas (83′ V.Antužis), D.Norvilas (69′ I.Venckus), S.Yoshikawa (83′ D.Zubauskas), N.Hashiguchi, R.Vėževičius (61′ K.Urbaitis). Atsargoje liko: K.Smilingis, B.Anisas, M.Petrikas, A.Šveistrys.

 

Kitas rungtynes „Banga“ turėtų žaisti kovo 12 dieną 18 valandą Vilniuje su „Riteriais“, tačiau šiuo metu vilniečių klube yra koronaviruso židinys, tad tvarkaraštis dar gali būti koreguojamas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 228 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,