Mano Gargždai



Pirmajame mūšyje dėl bronzos – sunki Gargždų komandos pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Futsal.lt nuotr. Futsal.lt nuotr.

Antradienį Optibet Futsal A lygoje buvo sužaistos ne tik pirmosios finalo rungtynės, bet ir pirmosios mažojo finalo rungtynės, kovojant dėl bronzos. Kaip ir didžiajame finale, taip ir mažajame finale buvo panašus scenarijus – namuose žaidusi Gargždų „Pramogos“ ekipa susikrovė solidžią persvarą, bet rungtynių pabaigoje Mažeikių VIP ją gerokai sumažino. Visgi, pirmąjį tarpusavio mačą „Pramogos“ laimėjo rezultatu 4:3.

 

VIP šiose rungtynėse žaidė be traumuoto savo lyderio Edgaro Baranausko. Nepaisant to, jie pirmieji atliko stiprų ir pavojingą smūgį į varžovų vartus, bet „Pramogų“ vartininkas į smūgį sureagavo.

„Pramogoms“ visgi pirmiesiems pavyko pralaužti ledus. Po kampinio gražiu smūgiu 7 minutę pasižymėjo Mantas Perepliotovas.

Po keturių minučių šeimininkų persvarą didino Edgaras Makarovas, o 16 minutę įvartį pelnė ir Valdas Pocevičius, tad Gargždų klubas į pertrauką išėjo pirmaudamas rezultatu 3:0.

Negana to, 27 minutę „Pramogos“ pelnė ir ketvirtą įvartį. Perėmę kamuolį varžovų aikštės pusėje, „Pramogos“ surengė greitą kontrataką, po kurios įvartį pelnė Algimantas Bačanskis.

Nors „Pramogos“ pirmavo jau 4 įvarčiais, VIP nepasidavė ir parodė savo charakterį. Jų žaidimas privertė varžovus gan greitai peržengti pražangų limitą, tad 32 minutę komanda gavo progą mušti baudinį, bet Marius Butėnas jo nerealizavo.

Po minutės į „Pramogų“ vartus buvo paskirtas dar vienas baudinys. Šįkart prie kamuolio stojo Tadas Markevičius, kuris nesuklydo ir įmušė pirmąjį savo komandos įvartį.

Po šio įvarčio VIP nusprendė žaisti „va bank“ – su penkiais aikštės žaidėjais. Tai davė vaisių, kadangi 36 minutę „žaidžiančiuoju vartininku“ tapęs M.Butėnas varžovų persvarą sumažino iki dvejų įvarčių.

VIP ir toliau siekė mušti įvarčius, bet paskutinį jų jie pelnė jau tik 40 minutę po tikslaus Edgaro Stankevičiaus smūgio. Dar vieno įvarčio VIP ekipai pritrūko ir pergalę šventė „Pramogos“.

Atsakomasis mažojo finalo susitikimas kovo 27 dieną bus žaidžiamas Radviliškio sporto arenoje.

 

Rezultatas:

Gargždų „Pramogos“ 4 : 3 Mažeikių VIP

7‘ [1 : 0] Mantas Perepliotovas

11‘ [2 : 0] Edgaras Makarovas

16‘ [3 : 0] Valdas Pocevičius

27‘ [4 : 0] Algimantas Bačanskis

32‘ Marius Butėnas (VIP) – neįmušė 10 m.b.

33‘ [4 : 1] Tadas Markevičius (iš 10 m.b.)

36‘ [4 : 2] Marius Butėnas

40‘ [4 : 3] Edgaras Stankevičius

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 411 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,