Mano Gargždai



„Banga“ nusileido čempionams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
fkbanga.lt nuotr. fkbanga.lt nuotr.

Trečiadienį Vilniuje „Banga“ 0:2 nusileido „Žalgiriui“.

 

Pirmajame kėlinyje šeimininkai turėjo iniciatyvą ir keletą kartų pavojingai grasino I.Driomovo ginamiems vartams. 21 minutę „Bangai“ nusišypsojo sėkmė, kai po perdavimo iš dešiniojo krašto H.Videmont iš kelių metrų nepataikė į vartus. 33 minutę vėl atakos smaigalyje atsidūręs H.Videmont smūgiavo tiksliau, tačiau jo bandymą atrėmė I.Driomovas.

Gargždiškiai arčiau vilniečių vartų ėmė lankytis tik baigiantis kėliniui, tačiau „Žalgirio“ vartų sargui rimčiau padirbėti neteko.

Antrajame kėlinyje „Banga“ sėkmingai atrėmė visus šeimininkų bandymus iki 62 minutės, kai pakėlus kampinį K.Uzėla iš arti nukreipė kamuolį į vartus. Netrukus vilniečiai galėjo savo persvarą padvigubinti, bet I.Driomovas krisdamas atrėmė pavojingą smūgį. Deja, bet išlaikyti intrigą gargždiškiams pavyko tik iki 77 minutės, kai po standartinės situacijos dar kartą kamuolį į „Bangos“ vartus pasiuntė K.Uzėla.

„Banga“ dar bandė grasinti šeimininkų vartams, tačiau arčiau dar vieno įvarčio buvo „Žalgiris“, o ne mūsų komanda. Besibaigiant rungtynėms I.Driomovui teko atremti dar kelis pavojingus vilniečių smūgius.

 

Rungtynių santrauka – Optibet A lyga YouTube kanale.

Tomo Tamošausko komentaras – Optibet A lyga YouTube kanale.

 

Žalgiris (Vilnius) – Banga (Gargždai) 2:0 (0:0).

Įvarčiai: 62 min. ir 778 min. K.Uzėla (Žalgiris).

Įspėjimai: 36 min. M.Gamakov, 51 min. N.Ljubisavljevic (Žalgiris); 27 min. O.Aksonov (Banga).

„Bangos“ sudėtis: I.Driomovas, E.Stočkūnas (85′ E.Bračkus), D.Padaigis, O.Aksonov, Y.Pavlyk, R.Vėževičius (70′ B.Anisas), S.Rakauskas (75′ N.Hashiguchi), D.Norvilas, S.Yoshikawa (70′ I.Venckus), K.Urbaitis, S.Urbys. Atsargoje liko: K.Smilingis, V.Antužis, E.Jurjonas.

 

Kitas rungtynes „Banga“ žais balandžio 13 dieną 19 valandą Gargždų miesto stadione su Alytaus „Dainava“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 487 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,