Mano Gargždai



„Bangos“ merginos iškovojo antrąją pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Bangos“ merginos 5:0 įveikė Utenos „Utenį“.

 

„Bangos“ merginos labai aktyviai pradėjo susitikimą – jau pirmosiomis minutėmis L. Gedminaitė du kartus išbėgo prieš varžovių vartininkę, tačiau vieną kartą iš aštraus kampo nepavyko pataikyti į vartus, o kitą kartą dvikovą laimėjo uteniškė.

Vėliau viešnioms pavyko kiek išlyginti žaidimą ir porą kartų patikrinti V. Jurgaitytės budrumą.

Artėjant pirmojo kėlinio pabaigai gargždiškės padidino spaudimą prie „Utenio“ vartų. 43 minutę L. Gedminaitė įspūdingai smūgiavo per save, tačiau kamuolys atsitrenkė į skersinį ir sugrįžo į aikštę. Dar po poros minučių „Banga“ sėkmingai įžaidė kampinį. Po V. Žatkinos perdavimo V. Švarcaitė gudriai atmetė kamuolį P. Narbutaitei ir komandos kapitonė smūgiu iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į vartus – 1:0. Kėlinį gargždiškės užbaigė rezultatyvia kontrataka. Po K. Pranulytės perdavimo L. Gedminaitės pirmąjį bandymą varžovių vartininkė atrėmė, tačiau „Bangos“ puolėjos antrojo smūgio niekas nebesustabdė – 2:0.

Jei pirmajame kėlinyje uteniškės dar bandė atsakyti pavojingesniais išpuoliais, tai antrasis kėlinys iš esmės buvo žaidžiamas vienoje aikštės pusėje.

Pirmąsias realias progas pasižymėti „Bangos“ futbolininkės iššvaistė – iš baudos aikštelės kamuolį virš vartų siuntė V. Švarcaitė ir S. Vaitkevičiūtė. 59 minutę uteniškės savo baudos aikštelėje pargriovė V. Žatkiną, o skirtą vienuolikos metrų baudinį užtikrintai realizavo A. Bernotaitė – 3:0. Po trijų minučių skirtumas dar padidėjo – po S. Vaitkevičiūtės perdavimo L. Gedminaitės iš baudos aikštelės smūgiuotą kamuolį vartininkė atrėmė, tačiau pirmoji prie jo suskubo V. Žatkina ir iš arti nukreipė į vartus – 4:0.

Vėliau „Bangos“ merginos turėjo dar keletą labai gerų progų, tačiau vis pristigdavo tikslumo. Galiausiai jau per teisėjo pridėtą laiką nepražuvo geras S. Vaitkevičiūtės perdavimas – varžovė stabdydama perdavimą nukreipė kamuolį į savo vartus – 5:0.

 

Banga M (Gargždai) – Utenis M (Utena) 5:0 (2:0).

Įvarčiai: 45 min. P. Narbutaitė, 45+3 min. L. Gedminaitė, 59 min. (11m) A. Bernotaitė, 62 min. V. Žatkina, 90+3 min. D. M. Laniauskaitė (Utenis) į savo vartus (Banga).

Įspėjimai: 26 min. K. Pranulytė (Banga).

„Bangos“ sudėtis: V. Jurgaitytė, A. Gedminaitė (84′ T. Ložinskaitė), D. Švarcaitė (77′ G. Cemnolonskytė), P. Narbutaitė, A. Bernotaitė, M. Judeikytė (46′ S. Vaitkevičiūtė), E. Buivydaitė (84′ U. Jonelytė), K. Pranulytė (77′ A. Jokubaitytė), V. Švarcaitė (66′ E. Tamošauskaitė), V. Žatkina, L. Gedminaitė. Atsargoje liko: A. Streckytė.

Kitas rungtynes „Bangos“ merginos žais balandžio 25 dieną 18 valandą Šiauliuose su „Gintra“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 246 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,