Mano Gargždai



Kokybiška stogo danga bei lietaus nuvedimo sistemos – vieni svarbiausių pirkinių statantiems ar renovuojantiems namus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Nusprendus atlikti pastato renovaciją (kalbant apie statybas, tai, aišku, yra savaime suprantama), dėmesio neabejotinai sulaukia ir pastato stogas. Tai – konstrukcinis elementas, ant kurio „galvos“ tenka visa eilė praktinių funkcijų bei estetikos užtikrinimas.

 

Padaryti gali būti kur kas sunkiau nei pasakyti: taisyklė, galiojanti kalbant ir apie stogo dangų pasirinkimą. Pasirinkimą apsunkina (o gal, išpildydama skirtingus poreikius, praplečia galimybes?) galimų stogo dangų įvairovė, o kartais – galvos skausmas, kaip suderinti norą sutaupyti „nenuskriaudžiant“ kokybės. UAB „Budmat“ – stogų ekspertai, pasiruošę ne tik suteikti profesionalią konsultaciją stogo dangos atžvilgiu, bet ir savo asortimente siūlantys plačią šios bei kitų, „֧sėkmingam“ stogui reikalingų priedų įvairovę. Kreipęsi į „Budmat“, galite būti tikri, jog padarėte pusę darbo iki teisingo stogo dangos pasirinkimo.

 

Plieninė stogo danga – bene geriausia alternatyva

Rinkoje galite įsigyti įvairių rūšių stogo dangų, plieninė – viena jų. Būtent šis variantas statybos profesionalų yra itin dažnai rekomenduojamas. Plieninės stogo dangos privalumai akivaizdūs ir negailestingai „smogiantys“ konkurentams: patvarumas, ilgaamžiškumas, tvirtumas, nedidelis svoris, galimybė šią priderinti prie įvairių stogo konstrukcijų. Jei ieškote stogo dangos, patrauklios kainos, kokybės bei ilgaamžiškumo santykiu, plieninė turėtų atkreipti jūsų dėmesį.

Tiesa, galbūt šiek tiek nuvilsime. Sprendimas dėl konkrečios stogo dangos, pirmenybę teikiant būtent plieninei, dar nesibaigia. UAB „Budmat“ asortimente gausu skirtingų prekinių ženklų bei rūšių plieninės stogo dangos. Apžvelgsime, iš kokių variantų gali rinkis klientai, suinteresuoti plienine stogo danga.

Klasikinė stogo danga dera tiek prie klasikinio, tiek ir modernaus eksterjero pastatų, tad tai – itin mėgiamas variantas klientų tarpe. Šiuo atveju žodis „klasikinis“ nepatalpina, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, į siaurus rėmus. Galima rinktis tiek norimą spalvą, tiek ir dangos lakštų struktūrą (lygi, aukštos/žemos bangos, asimetriška trapecija).

Plieninė stogo danga pagal išmatavimus – tai plieninės čerpės, pjaustomos pagal konkretaus stogo išmatavimus. Šis variantas patrauklus ne tik dėl greitesnių, paprastesnių stogo dangos darbų, bet ir mažesnių žaliavos sąnaudų. Kiti privalumai – itin nedidelis svoris bei plati spalvų paletė. „Budmat“ siūlo rinktis iš kelių skirtingų prekinių ženklų („Sara“, „Aria“, „Zefir“) plieninės stogo dangos pagal išmatavimus.

Modulinė stogo danga – tai lakštai, kuriuos dėliodami it mozaiką, suformuosite estetišką, tvirtą, kokybišką, ilgai tarnausiančią stogo dangą. Dar vienas šio varianto privalumas – nedidelis svoris bei itin paprastas montavimas, „pasiduodantis“ net ir analogiškos patirties neturinčiam meistrui.

 

Vien stogo dangos neužtenka

Norint, jog stogas tinkamai atliktų savo funkciją, reikia ne tik dangos, bet ir papildomų priedų. Specialistai rekomenduoja, jog geriausią visą „amuniciją“, pradedant pačiais stambiausiais pirkiniais ir baigiant smulkiausiais varžteliais, pirkti pas tą patį pardavėją. Sutaupysite ne tik laiko kelionei iš vienos parduotuvės į kitą, bet ir išvengsite nesusipratimų, kai vienas ar kitas priedas netinka prie pasirinktos dangos. Juk, liūdna praktika rodo, jog kai kurie pardavėjai vieną ar kitą problemą yra linkę „nurašyti“ kito kaltei. O, kai viskas perkama vienoje vietoje, tiesiog nėra ko apkaltinti.

„Budmat“ atstovai savo klientams primena, jog vien kokybiška stogo danga neišspręs lietaus „reikalo“. Taip, vanduo tikrai nesiverš į namus, bet, norint tinkamai „pažaboti“ perteklinį lietaus vandenį ir taip išvengti galimos žalos padarymo pastatui ar gerbūviui, yra būtina kokybiška, tinkamai funkcionuojanti lietaus nuvedimo sistema. Galite rinktis iš dviejų kokybiškų, estetiškų bei derančių su visomis „Budmat“ siūlomomis dangomis lietaus surinkimo sistemų – PVC ar plieninės.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,