Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ namų aikštėje priims „Žalgirio“ futbolininkus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

„Bangos“ klubo dvi dienas iš eilės laukia akistatos su Vilniaus „Žalgirio“ komandomis.

 

Ketvirtadienį 20 valandą Gargždų miesto stadione Optibet A lygos dvikovoje susitiks pagrindinės „Bangos“ ir „Žalgirio“ komandos, o penktadienį 19 valandą savo jėgas išbandys I lygoje rungtyniaujantis jaunimas – „Banga B“ ir „Žalgiris B“.

Pirmasis trečdalis sezono Optibet A lygoje „Žalgiriui“ klostosi sunkiau nei dabartiniai Lietuvos čempionai tikėjosi. Nusileista ne tik pagrindiniams konkurentams iš Marijampolės, bet pralaimėta ir „Hegelmann Litauen“. Be to, taškai barstyti ir dvikovose su „Dainava“ ir „Riteriais“. Visgi praėjusią savaitę per du susitikimus su „Panevėžiu“ vilniečiai kiek pakėlė sau ūpą – Panevėžyje varžovai įveikti 2:0, o Vilniuje – 1:0.

Pirmoji „Bangos“ ir „Žalgirio“ akistata Optibet A lygoje baigėsi vilniečių pergale 2:0.

Abiejų klubų jaunimo komandos turėjo susitikti pačiame I lygos starte, tačiau „Žalgirio B“ ekipa patyrė koronoviruso išbandymus ir dvikova buvo atidėta. Sugrįžę į aikštę jaunieji vilniečiai rungtyniauja gana sėkmingai – per septynis susitikimus iškovotos 6 pergalės. Vienintelė nesėkmė patirta akistatoje su Kazlų Rūdos „Šilu“ (1:3).

Kaip tik su Kazlų Rūdos komanda savo jėgas paskutiniajame ture išbandė ir jaunieji gargždiškiai. „Banga B“ du kartus pirmavo prieš patyrusius varžovus, tačiau galiausiai „Šilui“ pavyko rezultatą išlyginti (2:2).

Primename, kad šiuo metu tiek į Optibet A lygos rungtynes, tiek į I lygos rungtynės gali atvykti tik po 150 žiūrovų.

Bilietus į rungtynes įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.

 

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,