Mano Gargždai



„Banga“ triuškinamai kirto „Kauno Žalgiriui“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

Gargždų „Banga“ „TOPsport A lygos“ 10-ajame ture pateikė vieną iš netikėčiausių rezultatų šiame sezone. Gargždiškiai išvykoje net 3:0 (2:0) nuslopino iki tol tris pergales iš eilės iškovojusį „Kauno Žalgirį“.

 

Davido Afonso kariaunai mačo pradžia susiklostė fantastiškai. 2-ąją minutę Carlosas Eduardo pakėlė kampinį, o jo tautietis Antonio Lara galva nukreipė kamuolį į vartus.

Tai nebuvo pabaiga: po 5 minučių trečiame mače iš eilės pasižymėjo Valdas Paulauskas. Palangiškio baudos smūgis po grubios Igno Plūko klaidos virto įvarčiu.

„Kauno Žalgiris“ turėjo ne vieną labai gerą galimybę sugrįžti į rungtynes, tačiau vartininkas Mantas Bertašius atrėmė kelias pavojingas atakas. Sykį Filipas Dangubičius nukreipė kamuolį į tuščius vartus, visgi, „Bangos“ gynėjas apsigynė ir nuo šio išpuolio.

Savo pranašumą „Banga“ po pertraukos dar labiau įtvirtino. 63-iąją minutę po dar vieno pakelto kampinio taikliai galva smūgiavo C. Eduardo. Tai buvo pirmasis vyr. trenerio Nerijaus Mačiulio pralaimėjimas esant prie „Kauno Žalgirio“ vairo.

14 taškų turinti „Banga“ pakilo į 4-ąją vietą, kauniečiai su tašku mažiau rikiuojasi penkti.

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 136 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,