Mano Gargždai



Policija primena: įrengta signalizacija gali padėti apsaugoti statybvietėje ar gyvenamajame name esantį turtą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr. Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr.

Pastaruoju metu Klaipėdos apskrities pareigūnams pranešta apie keletą iš gyvenamųjų namų ar statomų namų įvykdytų vagysčių.

 

Gegužės 17 d. Klaipėdos r. PK pareigūnams pranešta, jog dar 2021-05-15, apie 21 val. asmuo atvykęs į Derceklių k., Klaipėdos rajono sav., užėjęs į neužrakintą priepirtį pastebėjo, kad iš spintos yra pavogti rūbai ir avalynė. Taip pat pavogtas planšetinis kompiuteris „Lenovo", iš šiltnamio pavogti įrankiai. Žala – 465 eurų.

Gegužės 18 d. Klaipėdos rajone, Stragnų II kaime pranešėjas pastebėjo, jog išlaužus skardinio garažo dviejų vartų pakabinamas penkias išorines spynas bei dvi vidines spynas, iš garažo pavogtas „Makita“ smūginis suktukas ir benzininis pjūklas „Stihl“. Žala – 280 eurų.

Gegužės 18-ąją Plungės policijos pareigūnams pranešta net apie dvi vagystes Plungės rajone, Pakerų kaime – iš statomo gyvenamojo namo, išlaužus durų lango stiklą su rėmų, nenustatyti asmenys patekę į namo vidų pasisavino šilumos siurblį, kurio vertė – 4 950,67 eurų. Iš kito namo tame pačiame Pakerų k. pavogtas šildymo katilas, skalbimo mašina, džiovyklė, šilumos siurblys. Tuokart žala siekė apie 11 000 eurų.

Klaipėdos apskrities policija primena, jog net negyvenamuose, dar statomuose namuose būtina įrengti apsaugos signalizaciją, pastate nepalikti vertingų daiktų ar darbo įrankių, kurie vilioja ilgapirščius. Išvykstant iš gyvenamojo namo ar statybos objekto būtina sandariai uždaryti langus ir duris, esant signalizacijai – būtinai ją įjungti. Jei namas gyvenamas ir išvykstama ilgesniam laikui, paprašykite kaimynų ar artimųjų prižiūrėti jūsų turtą. Esant galimybei įrenkite vaizdo stebėjimo kameras.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 252 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,