Mano Gargždai



Rajono tinklinio pirmenybių nugalėtojai – „Hidrostatyba“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Monikos Sutkutės nuotr. Monikos Sutkutės nuotr.

Trečiadienį pasibaigė Klaipėdos rajono aukščiausios lygos tinklinio pirmenybės, kuriose dalyvavo šešios komandos. Varžybos vyko vieno rato sistema. Pasibaigus grupės varžyboms paaiškėjo 4 stipriausios komandos, kurios toliau tęsė kovas dėl nugalėtojų vardo. Tai „Hidrostatybos“ „Gargždų geležinkelio“, „Savų“ ir „Judrėnų – Grensenos“ komandos.

 

Pirmajame pusfinalyje susitiko Vicemerės taurės finalininkai‚ „Gargždų geležinkelis“ ir „Judrėnų – Grensenos“ komandos. Kupini noro atsirevanšuoti už pralaimėjimą finale prieš tris savaites‚ „Gargždų geležinkelio“ tinklininkai pradėjo varžybas su dideliu nusiteikimu. Nors pirmąjį setą laimėjo „Judrėnų – Grensenos“ tinklininkai, bet kiti 3 setai priklausė „Gargždų geležinkeliui“. Rezultatu 3:1 į finalą iškopė „Gargždų geležinkelis“.

Antrasis pusfinalis prasidėjo tarp „Hidrostatybos“ ir „Savi“ komandų. Susikaupę ir „užsivedę“ „Hidrostatybos“ tinklininkai nepaliko vilčių tą dieną blankiai žaidusiems „Savi“ tinklininkams. Rezultatas 3:0 – „Hidrostatybos“ naudai.

Dvikova dėl trečios vietos prasidėjo tarp „Savi“ ir „Judrėnų – Grensenos“ komandų. Intrigos šioje kovoje buvo mažai. „Savi“ tinklininkai tą dieną atrodė gerokai stipresni nei „Judrėnų – Grensenos“ žaidėjai‚ todėl nesunkiai rezultatu 3:0 nugalėjo judrėniškius ir iškovojo trečiąją vietą.

Finalinės varžybos, kaip ir būdinga finalams, prasidėjo su dideliu užsidegimu. Iš pradžių atrodė, kad finalas bus neįdomus ir „Hidrostatybos“ žaidėjai nesunkiai iškovos pergalę, bet susikaupę‚ „Gargždų geležinkelio“ žaidėjai nepasidavė ir po 4 setų švieslentėjė degė rezultatas 2:2. Lemiamas setas prasidėjo nervingai ir viena, ir kita komanda nenorėjo išleisti pergalės iš rankų, todėl emocijos liejosi per kraštus. Nors ir stengėsi „Gargždų geležinkelio“ žaidėjai, bet tą dieną stipresni buvo „Hidrostatybos“ tinklininkai. Paskutinį setą rezultatu 15:11 laimėję „Hidrostatybos“ žaidėjai, iškovojo Klaipėdos rajono tinklinio Aukščiausios lygos nugalėtojų taurę. „Hidrostatybos“ komandos garbę gynė Kleopas Krakys, Laurynas Gečas, Vilma Gečienė, Edvardas Vilimas, Gintautas Makauskas, Vygantas Barauskas, Raidas Egertas ir Agnė Janutaitė.

 

Monikos Sutkutės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 386 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,