Mano Gargždai



Skalbimo mašina gali viską!

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi nuotr. Asociatyvi nuotr.

Šiuolaikinė skalbimo mašina pamažu tapo sudėtingu mechanizmu, turinti daug naudingų funkcijų, kurios kartais „susprogdina“ mūsų vidinę vaizduotę. Šiandien jos plauna, džiovina, lygina, dezinfekuoja, yra aprūpintos WI-FI ir apskritai tapo tokios patogios ir „protingos“, kad su tokia modernia mašina amžinai pamiršime kelią į cheminį valymą.

 

 

Gamintojai visada stengiasi aplenkti konkurentus, todėl savo vartotojams pateikia naujas, įdomias programas, kurios visiškai automatizuoja skalbimo procesą. Ką tai reiškia? Jūs dalyvausite minimaliai šiame procese, o Jūsų skalbiniai visada bus nepriekaištingos būklės.

Šiuolaikinės skalbimo mašinos savarankiškai reguliuoja reikiamą vandens kiekį, programos pasirinkimą ir dažnai jos tai daro daug geriau nei mes. Viskas, ką mums reikia padaryti, tai paspausti reikiamą mygtuką! Pažangios technologijos žengė toli į priekį, ir mes turėtume visam laikui pamiršti cheminį valymą ir plovimą rankomis. Net ir kalbant apie subtiliausius skalbinius! Kalbant apie vaikiškus drabužius, reikia modernios skalbimo mašinos, skirtos naudoti iki 95 laipsnių ir dezinfekuoti drabužius.

Visiškai tylios skalbimo mašinos - tai ne tik svajonės, bet ir prieštaravimas fizikos dėsniams. Tačiau ir čia gamintojai sugebėjo mums įtikti. Jie pasiekė, kad skalbiant, o ypač džiovinant, nauji skalbimo mašinų modeliai skleidžia žmogaus balso lygyje esantį triukšmą, tai yra taip tyliai, kad leis skalbti net naktį.

Ir net dabar, kai skaitote šį straipsnį, gamintojai galvoja ką nors naujo, kad jų modeliai būtų patogesni vartotojams. Todėl sekite naujienas, eikite į RDE.LT internetinę parduotuvę ir reguliariai atnaujinkite savo buitinę techniką, kuri palengvina ir pagerina mūsų gyvenimą.

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 341 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,