Mano Gargždai



Kitą savaitę prasidės registracija į vaikų vasaros poilsio stovyklas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajonas ir toliau investuoja į kokybišką vaikų poilsį. Visą kitą savaitę, nuo gegužės 31 d. iki birželio 4 d. 15 val., vyks elektroninė registracija į Vaikų vasaros poilsio stovyklas, kurių kelialapio kainą iš dalies dengs Savivaldybė. Stovyklų finansavimui šiemet skirta 35 tūkst. eurų.

 

Savivaldybės šiemet kompensuos 40 proc. kelialapio kainos arba 90 proc. kelialapio kainos tiems vaikams, kurie yra jautresnėje socialinėje situacijoje.

„Iš tikrųjų labai svarbu investuoti ne tik į kokybišką vaikų ugdymą, bet ir į turiningą jų poilsį vasarą. Tai ypatingai svarbu šiemet, kai dėl karantino vaikai mokėsi nuotoliniu būdu, laisvalaikį leido namuose, o lankyti būrelius taip pat galėjo tik virtualiai. Šiemet sulaukėme net 32 stovyklų organizatorių paraiškų, iš viso stovyklose per vasarą galės ilsėtis beveik tūkstantis vaikų. Šiemet stovyklos pačios įvairiausios. Nuo šokio ir meno iki sporto, nuo turistinių iki robotikos. Todėl kviečiu pasinaudoti galimybe ir registruoti vaikus į stovyklas, kad jų vasara būtų įsimintina ir turininga“, – sako Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė.

Registracija į vaikų vasaros poilsio stovyklas vyks el. būdu portale https://apklausa.klaipedos-r.lt/.

Pasibaigus pirminei registracijai bus peržiūrimas vasaros poilsio stovyklų užimtumas bei Savivaldybės lėšų poreikis prisidėti prie vaikų poilsio stovyklų kelialapių kainos. Įvertinus duomenis, registracija į laisvas vietas stovyklose gali būti pratęsta.

Daugiau informacijos teikia Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Vilma Gudzevičienė, mob. +370 658 88796, el. p. .

2021 m. Vaikų vasaros poilsio programas rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 1288 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,