Mano Gargždai



Kviečia skiepytis „gyvos eilės“ principu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė šį šeštadienį Gargždų kultūros centre kviečia visus norinčius skiepytis „Pfizer“ vakcina. Skiepijimas be išankstinės registracijos vyks nuo 9 iki 13 val.

 

Taryba kviečia skiepytis nuo COVID-19

COVID-19 virusas sutrikdė kiekvieno lietuvio gyvenimą. Ne tik praradome darbus, pajamas, įprastą mokyklinį gyvenimą, bet ir dalį bendruomenės narių.

Izraelio, Jungtinės Karalystės, Jungtinių Amerikos Valstijų pavyzdžiai rodo, kad skiepai nuo COVID-19 yra efektyviausia priemonė tiek stabdant infekcijos plitimą, tiek mažinant mirčių skaičių, tiek susigrąžinant įprastą gyvenimą. Artimiausiu metu Klaipėdos rajono savivaldybę pasieks itin didelis vakcinų kiekis ir bus galima paskiepyti kiekvieną rajone gyvenantį žmogų.

Kviečiame visus Klaipėdos rajono savivaldybės gyventojus skiepytis ir prašome religinių ir kitų bendruomenių lyderius, įmonių vadovus, sporto klubų, švietimo, socialinių ir kultūros įstaigų vadovus dar kartą kreiptis į savo narius, darbuotojus ir paraginti kiekvieną pasiskiepyti. Tik bendromis pastangomis išsaugosime gyvybes, greičiau atversime visas įstaigas ir susigrąžinsime galimybę džiaugtis įprastu gyvenimu.

Gerbiame kiekvieno laisvą apsisprendimą ir asmeninį pasirinkimą, tačiau esant galimybei raginame bendruomenės narius atsiliepti į kvietimą ir pasinaudoti galimybe apsisaugoti nuo sunkių viruso pasekmių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 238 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,