Mano Gargždai



Dokumentinio filmo apie Š. Jasikevičių premjera – ir Gargždų kino teatre

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kino kūrėjų plakatas Kino kūrėjų plakatas

Treneriui Šarūnui Jasikevičiui su „Barselona“ tapus Ispanijos ACB lygos krepšinio čempionu, apie jį birželio 17-ąją, ketvirtadienį, Lietuvoje – kino premjera „Krepšinio evangelija pagal Šarą“. Filmą Gargžduose, kino teatre „Minija“, bus galima pamatyti nuo birželio 20 d.

 

82 min. dokumentinis realybės filmas apie „auksinį berniuką“ – Eurolygos ir Europos čempioną Š.Jasikevičių. Šaras – neabejotina žvaigždė senojo žemyno krepšinio pasaulyje, gyva legenda ir pavyzdys tiems, kurie bet kuria kaina siekia pergalių krepšinio aikštelėse.

Kauno, Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Marijampolės, Gargždų kino teatruose rodomas ilgojo metražo filmas „Krepšinio evangelija pagal Šarą“ – apie nelegvą Š.Jasikevičiaus pirmojo dešimtmečio kelią į meistriškumo, profesionalumo, pripažinimo aukštumas. Gyvenimišką nusivylimą ir džiaugsmą atskleidžia ne tik pats Šarūnas, bet ir trys dešimtys jo buvusių komandų draugų, trenerių, artimųjų. Archyviniai kino kadrai primena skaudų Lietuvos jaunučių rinktinės pralaimėjimą Turkijoje, Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių su Šarūnu Jasikevičiumi čempioniškas pergales Europos pirmenybėse.

Jaunojo kauniečio talento kažkada nereikėjo „Žalgiriui“, bet „Lietuvos rytas“ Šarūnui buvo puikus tramplinas į geriausias Europos komandas. Filmas visiems, kurie dievina krepšinį ir šauniuosius lietuvaičius krepšininkus. Filmo kūrimą finansavo Lietuvos kino centras.

Autoriai: Vidas Mačiulis (scenarijus, interviu), Kęstutis Bražiūnas (režisūra), Laisvis Karvelis (vaizdas), Kęstutis Paulaitis (muzika), Egidijus Mažintas (įžvalgos).

 

Įsigyti bilietus galite gargzdukinas.lt

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 374 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,