Mano Gargždai



Gargžduose atidaryta „Automalūno“ parduotuvė

Įvertinkite šį įrašą
(14 balsai)
Nuo šiol automobilių dalių nereikės vykti ieškoti į kitus miestus. Didžiulę jų įvairovę siūlo neseniai Gargžduose atidaryta „Automalūno“ parduotuvė. R.Rapalienės nuotr. Nuo šiol automobilių dalių nereikės vykti ieškoti į kitus miestus. Didžiulę jų įvairovę siūlo neseniai Gargžduose atidaryta „Automalūno“ parduotuvė. R.Rapalienės nuotr.

Jei suges automobilis ar prireiks jam dalių, toli ieškoti nereikia – prieš pusmetį Gargžduose duris atvėrė nauja plataus asortimento automobilių dalių parduotuvė „Automalūnas“.

 

Klaipėdoje veikia dvi „Automalūno“ automobilių dalių parduotuvės ir autoservisai, taip pat Šilutėje ir kituose miestuose. Buvo nutarta plėsti bendrovės veiklą bei įsikurti ir Gargžduose, P. Cvirkos g. 37.

„Buvo toks poreikis, tad ir Gargžduose nusprendėme atidaryti parduotuvę. Klientams nebereikės važiuoti į Klaipėdą, bus daug patogiau“, – teigė Gargžduose atidarytos parduotuvės „Automalūnas“  vyriausiasis vadybininkas Darius Jautakis.

Parduotuvė gali pasiūlyti įvairių prekių asortimentą.

„Daug ką – apie 70-80 procentų prekių – importuojame patys, todėl ir kaina gera, ir kokybė užtikrinta. Viena pagrindinių mūsų prekių, kurią importuojame jau daug metų, – „Autopart“ akumuliatoriai. Galime pasiūlyti akumuliatorių bet kokiam automobiliui ar sunkiajam transportui – nuo mopedo iki traktoriaus ar vilkiko", – kalbėjo D. Jautakis.

Taip pat parduotuvėje galima įsigyti filtrų, radiatorių, visas važiuoklės, pakabos ir stabdžių detales, žvakių, tepalų, modelinių kilimėlių, automobilių aksesuarų, kvapų. Galima gauti praktiškai viską, kas susiję su automobiliais. Ieškantiems pigesnio varianto, parduotuvės vadybininkai taip pat ras, ką pasiūlyti.

„Stengiamės, kad pasirinkimas būtų visose pozicijose. Vietoje nestovėsime, prekių asortimentą nuolat pildysime“, – žadėjo vadybininkas Nikas Cvetkovas.

Jei prekę reikia užsakyti iš kito Lietuvos miesto ar net užsienio, ji pristatoma per vieną dieną. Iš Klaipėdos – dar greičiau.

„Jei prekės neturime vietoje, iš Klaipėdoje esančio didžiulio sandėlio į Gargždus galime atgabenti užtrukdami tik iki valandos laiko“, – tvirtino D. Jautakis.

Parduotuvėje nuolat taikomos įvairios akcijos. 

 

Parduotuvę galite rasti adresu: P. Cvirkos g. 37, Gargždai.

 

Tel. (8 46) 22 02 02, 8 626 09 866. El. p.: . Pirmadieniais-penktadieniais parduotuvė dirba nuo 8:30 iki 17:30 val., šeštadieniais – nuo 8:30 iki 14:00 val.

 

R. Rapalienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 414 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,