Mano Gargždai



Sporto centro ugdytinės puikiai debiutavo paplūdimio tinklinio čempionate

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Saulėtą birželio 16-osios dieną Šiauliuose vyko Lietuvos U-14 paplūdimio tinklinio čempionatas. Jame dalyvavo mažiausios Klaipėdos rajono sporto centro tinklinio ugdytinės Austėja Vyšniauskaitė ir Rusnė Lukauskaitė (trenerė Jolanta Žukauskienė).

 

Jaunučių komandos buvo suskirstytos į pogrupius. Pirmose varžybose Austėja ir Rusnė žaidė su Kelmės komanda. Jų varžovės buvo pajėgesnės. Kitą susitikimą mergaitės laimėjo prieš Raseinių SC komandą. Ši pergalė lėmė atkrintamosiose kovoti su Raseinių 2 komanda. Kadangi pavyko įveikti varžoves, mergaitės pateko į Lietuvos U14 jaunųjų tinklininkių ketvertą.

Pusfinalyje Austėjai ir Rusnei vėl teko kovoti prieš Kelmės sporto mokyklos komandą, kurioms stipriau pasipriešino, bet nugalėti nepavyko.

Dėl dėl trečios vietos teko susitikti su Mėja Gurčiūte/Lukne Kučinskyte („Auksma“, treneris Artūras Bekiš), kovoje dėl medalių prireikė net trijų setų. Pergale ir medaliais džiaugėsi vilnietės.

Pirmąją vietą iškovojo ir aukso medaliais pasidabino Neda Baranauskaitė/Rusnė Šivickaitė (Kelmės SC, trenerė Gitana Kerpienė). Antroji vieta atiteko Eivilei Abromavičiūtei/Rusnei Andruškevičiūtei (SC „Dubysa“, treneris Dainius Kučinskas). Berniukų grupėje pirmosios vietos apdovanojimus iškovojo Tomas Poplavskij/Danielius Šumeika („FV beach Team“, treneris Vasilij Burakinskij). Antrosios vietos medaliais pasipuošė Lukas Beržinskas, Kristupas Sliežauskas (SM „Startas“, treneriai Vytenė Vitkauskaitė, Aleksandras Vlobujevas). Trečioji vieta atiteko šiauliečiams Emiliui Bendikui, Emiliui Strockiui (SC „Dubysa“, treneris Dainius Kučinskas).

Visi nugalėtojai, prizininkai bei Austėja ir Rusnė buvo apdovanoti ne tik Lietuvos tinklinio federacijos prizais, bet ir čempionato vykdytojo – Sporto centro „Dubysa“, kurie čempionato metu visus dalyvius vaišino ir ledais dovanomis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 214 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,