Mano Gargždai



Kaitros nepabūgę gyventojai rinkosi į „Mamyčių turgelį“, organizatoriai jau turi planų ateičiai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

„Mamyčių turgelis“, kurį pirmą kartą organizavo UAB „Gargždų turgus“, neabejotinai sulaukė susidomėjimo. Nors sekmadienį termometrų stulpeliai ir perkopė 30 laipsnių padalą, prekiauti vaikiškais drabužėliais, inventoriumi, žaislais, rankdarbiais susirinko 37 prekybininkai. Netrūko ir pirkėjų, o vaikus džiugino įvairios pramogos.

 

Kaip pasakojo UAB „Gargždų turgus” vadybininkė-administratorė Loreta Dabulskienė, kuri pati bendravo su visais prekeiviais, nuomonių būta įvairių, tačiau didžioji dauguma buvo labai patenkinti, sakė, kad seniai reikėjo tokio renginio, džiaugėsi galimybe atlaisvinti spintas ir namus nuo nebenaudojamų daiktų.

„Mamos sakė, kad vaikai taip pat galėjo išbandyti prekybininko vaidmenį, nes daug jų prekiavo kartu su savo atžalomis“, – kalbėjo L. Dabulskienė.

 

Jaunosios prekeivės. A. Rimkuvienės nuotr.

 

Renginio organizavimu besirūpinusi pašnekovė minėjo, kad tikrai kai kurie sakė, kad nėra matę ir tokio gausaus pirkėjų būrio tokiame turgelyje, automobilių stovėjimo aikštelėje buvo sunku rasti, kur pastatyti automobilį.

„Buvo kai kurios nepatenkintos vietomis, kitiems – per karšta, saulė per daug spigino, bet ne nuo mūsų priklauso oras. Kitos patenkintos – daug pardavė, atsipirko vieta, kitoms mažiau pasisekė, bet su gera nuotaika išėjo. Mamytės buvo pavargusios nuo tos saulės, kad ir pavėsyje stovėjo, bet juk geriau, nei lietus“, – įspūdžiais dalinosi UAB „Gargždų turgus” vadybininkė-administratorė.

Vaikų laukė muilo burbulai ir animatorės „Vabaliukas“ programa, buvo galima nusipiešti smagų piešinį ant veiduko ar pasidaryti laikinąją tatuiruotę. Taip pat buvo galima pramogauti ant didžiulio batuto.

Anot pašnekovės, pramogų teikėjai patenkinti, vaikų netrūko, tik dėl didelės kaitros ne itin daug panoro šėlti ant batuto, tad kitam kartui planuojama jį statyti kitoje vietoje.

L. Dabulskienė teigė, kad prekeiviai išsakė pageidavimą ir vėl organizuoti analogišką renginį.

„Buvo norinčių ir kas savaitę, ir kas mėnesį. Ko gero darysime apie rugpjūčio vidurį, prieš Rugsėjo 1-ąją, kad būtų galima paruošti vaikus mokyklai, darželiui“, – informavo apie ateities planus UAB „Gargždų turgus“ atstovė.

Jos teigimu, buvo idėjų pakviesti ir kavos, ledų prekeivius, bet planų teko atsisakyti dėl vis dar galiojančių karantino ribojimų. Tikimasi, kad ateities renginys bus dar gausesnis pramogomis ir taip pat sulauks pasisekimo.

 

„Mamyčių turgelio“ akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 391 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,