Mano Gargždai



Į Gargždus atvyksta „Sūduva“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Justo Kasparavičiaus nuotr. Justo Kasparavičiaus nuotr.

Penktadienį 20 valandą Gargždų miesto stadione „Banga“ Optibet A lygos 19 turo dvikovoje susitiks su Marijampolės „Sūduva“.

 

Marijampoliečiai į Gargždus atvyksta ne pačios geriausios nuotaikos. Paskutinę pergalę „Sūduva“ pasiekė prieš pusantro mėnesio, o vėliau penki susitikimai baigėsi arba pralaimėjimais (0:1 Kauno „Žalgiriui“, 1:2 „Džiugui“ ir 0:2 Vilniaus „Žalgiriui”), arba lygiosiomis (1:1 ir su „Dainava“, ir su „Riteriais“).

Priminsime, kad tuo tarpu „Banga“ nutraukė savąją nesėkmių seriją ir laimėjo dvejas pastarąsias dvikovas (2:0 prieš „Nevėžį“ ir 1:0 prieš „Džiugą“).

Šio sezono tarpusavio dvikovose kol kas taškus rinko tik „Sūduva“. Būtent prieš „Bangą“ Marijampolės komanda pasiekė ir savo paskutiniąją pergalę. Gegužės 16 dieną Marijampolėje mūsų komandai nepavyko atlaikyti šeimininkų spaudimo – abiejuose kėliniuose praleidę po du įvarčius gargždiškiai turėjo pripažinti „Sūduvos“ pranašumą 0:4. Kur kas atkakliau vyko pirmojo rato dvikova Gargžduose balandžio 2 dieną. Marijampoliečiai pirmieji pasiuntė kamuolį į vartus, tačiau S. Urbys vienu gražiausių šio sezono įvarčių rezultatą išlygino. Deja, antrajame kėlinyje „Banga“ suklydo dar kartą ir svečiai išsivežė tris taškus (1:2).

Bilietus į šią dvikovą įsigyti galima TICKET MARKET interneto svetainėje.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 331 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,