Mano Gargždai



Kaune „Banga“ patyrė pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Sekmadienį Kaune „Banga“ 1:4 pralaimėjo „Hegelmann Litauen“.

 

Gargždiškiai labai nesėkmingai sužaidė pirmojo kėlinio pradžią. Jau 4 minutę kauniečiams pakėlus kampinį po N. Petkevičiaus perdavimo galva Y. Karashima iš arti pasiuntė kamuolį į vartus.

Dar kartą I. Driomovui kamuolį iš tinklo teko traukti 20 minutę. Gargždiškiai nesėkmingai išmušė kamuolį iš baudos aikštelės ir šis atiteko G. Thompson. Pastarojo smūgis iš 17 metrų buvo neatremiamas.

„Banga“ arčiausiai tikslo buvo 38 minutę, kai S. Urbio baudos smūgiu iš 25 metrų siųstą kamuolį virš vartų nukreipė I. Plūkas.

Nesėkme prasidėjo ir antrasis kėlinys. Jei pirmąjį L. Macharashvili bandymą I. Driomovas nukreipė už galinės linijos, tai po minutės „Bangos“ vartininkas buvo bejėgis po K. Spence smūgio iš baudos aikštelės.

67 minutę gargždiškiai sušvelnino rezultatą. Po E.Stočkūno perdavimo iš dešiniojo krašto I. Plūko nesėkmingai liestas kamuolys nuo R. Matos įskriejo į vartus.

Deja, bet jau po poros minučių žlugo „Bangos“ viltys kovoti dėl taškų. Po perdavimo iš aikštės gilumos „Hegelmann Litauen“ legionierius O. Thomas aplenkė E. Bračkų, kuris tik pražanga sustabdė varžovą baudos aikštelėje. Šie veiksmai buvo įvertinti ne tik vienuolikos metrų baudiniu, bet ir raudona kortele „Bangos“ gynėjui.

Pirmasis N. Petkevičiaus bandymas nuo vienuolikos metrų žymos skriejo į virpstą, tačiau kamuolys atšoko pačiam kauniečių puolėjui, kurį neleistinai sustabdė D. Padaigis. Teisėjas skyrė dar vieną baudinį į „Bangos“ vartus. Antrąjį N. Petkevičiaus bandymą atrėmė I. Driomovas. Tiesa, jau po kelių minučių tas pats N. Petkevičius padėjo galutinį tašką rungtynėse – po perdavimo iš kairiojo krašto galiausiai pasiuntė kamuolį į I. Driomovo vartus.

 

Hegelmann Litauen (Kaunas) – Banga (Gargždai) 4:1 (2:0).

Įvarčiai: 4 min. Y. Karashima, 20 min. G. Thompson, 47 min. K.S pence, 75 min. N. Petkevičius (Hegelmann); 67 min. R. Matos (Banga).

70 min. ir 72 min. N. Petkevičius (Hegelmann) nerealizavo 11 metrų baudinių.

Įspėjimai: 43 min. L. Macharashvili, 73 min. K. Upstas (Hegelmann); 63 min. D. Norvilas, 71 min. D. Padaigis (Banga).

Pašalinimas: 70 min. E. Bračkus (Banga).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Araujo, D. Padaigis, E. Bračkus, E. Stočkūnas, S. Urbys, D. Norvilas, M. Gelžinis (61′ B. Anisas), R. Matos (88′ I. Venckus), K. Urbaitis (72′ M. Pinto), D. Zubauskas (61′ R. Vėževičius). Atsargoje liko: M. Bertašius, V. Antužis, P. Lotužys, S. Rakauskas, A. Šveistrys.

Kitas rungtynes „Banga“ žais liepos 16 dieną 18 valandą Telšiuose su „Džiugu“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 275 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,