Mano Gargždai



6 priežastys, kodėl jums reikalinga džiovyklė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien kiekvieno namuose galime rasti vis daugiau buities pagalbininkų. Nemėgstantiems skalbimo darbų – džiovyklė idealus sprendimas. Jos turėjimas namuose sutaupo ne tik jūsų laiką, bet ir sumažina buities rūpesčius. Įprastas skalbinių džiovinimas reikalauja laiko ir pastangų, taip pat reikalinga turėti pakankamai vietos ir palankias oro sąlygas tinkamai išdžiovinti skalbinius. Visada turime rūpestį, jog reikia laiku išdžiaustyti skalbinius ir laukti, kol jie išdžius. Lauke džiovinami skalbiniai taip pat sulaiko ore esančias dulkes ir nešvarumus. Naudodamiesi džiovykle, mėgaukitės patogumu, jog švarius drabužius iš karto galite dėti į spintą. Norime jums pateikti 6 priežastis, kodėl jums reikalinga įsigyti džiovyklę.

 

1. Sutaupykite brangaus laiko ir pastangų

Drabužių skalbimas yra tik pusė skalbimo proceso.Nuo skalbinių maišų tampymo iki skalbimo pabaigos laukimo. Įprastas šlapių drabužių džiovinimas gali užtrukti dieną ar net daugiau. Naudodami džiovyklę, galėsite per dieną išplauti ir išdžiovinti kelis skalbinių maišus ir iš karto juos padėti į spintą.

 

2. Daugiau erdvės namuose

Jei namuose yra ne daug vietos, kompaktiška džiovyklė būtų idealus buitinis prietaisas, kuris atliktų reikalingas skalbimo užduotis. Taip galėsite atsisveikinti su neišvaizdžiomis virvėmis ar metalinėmis džiovyklėmis ir kabančiais skalbiniais namuose. Džiovyklę galite tvarkingai laikyti net virtuvės kampe, tuo pačiu užtikrinant optimalų džiovinimo efektyvumą. Naudodamiesi džiovykle, prieš skalbdami kitą skalbinių partiją, nereikės jaudintis ar ankstesnė skalbinių partija išdžiūvusi ir ar bus vietos džiovinti naujus.

 

3. Greitas džiovinimas bet kokiomis oro sąlygomis

Džiovinant skalbinius namuose arba lauke, esate labai priklausomi nuo esamų oro sąlygų. Lauke dažnai galite susidurti su drėgnu oru, tad skalbinių džiovinimas gali užtrukti net keletą dienų. Taip pat taip skalbiniai surenka daug dulkių ir aplinkinius kvapus. Dėl ultravioletinių spindulių skalbiniai greičiau išblunka. Naudojant džiovyklę – pagreitinate džiovinimo procesą. Skalbiniai tampa švelnūs ir kvepiantys, bei apsaugoti.

 

 

4. Lyginimas be rūpesčių

Nesate raukšlių ir lyginimo mėgėjas? ,,Iron Dry“ programa džiovyklėse padeda išlaikyti šiek tiek drėgmės drabužiuose, kad būtų pasiekti optimalūs lyginimo rezultatai. Taip pat papildomos džiovyklės funkcijos sumažins jūsų drabužių raukšlių kiekį.

 

5. Didesnių audinių džiovinimas

Būtina reguliariai skalbti ir kitus audinius savo namuose, kad sumažinti dulkių kaupimąsi. Tokius skalbinius džiovinti reikia daugiau laiko ir vietos. Džiovyklė su ,,pūkinių antklodžių” programa padės greitai išdžiovinti užuolaidas ir apmušalus. Naudodamiesi šia naudinga buitine technika, džiaugsitės ne tik švariais skalbiniais, bet ir namais.

 

6. Greitas drabužių atšviežinimas

Planuojant kelionę į kitą klimato zoną, dažnai tenka ištraukti spintų kampuose paslėptus sezoninius rūbus. Ypatingai žiemos paltams išdžiovinti reikia daug laiko. Naudodami džiovyklę paprasčiausiai įdėsite drėgnus rūbus ir per trumpą laiką turėsite šiltų, jaukių drabužių rinkinį.

 

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 331 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,