Mano Gargždai



Armonaitė: panašu, kad restoranai ir parduotuvės bus atviri tik pasiskiepijusiems žmonėms

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
A. Armonaitė. © DELFI / Domantas Pipas A. Armonaitė. © DELFI / Domantas Pipas

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė komentuodama žurnalistams tolimesnį Galimybių paso naudojimą teigė, kad šiuo metu Lietuvoje vyksta nepasiskiepijusių pandemija, o Galimybių pasas padės išlaikyti atvertas veiklas tiems, kurie turi imunitetą.

 

„Galimybių paso tikslas buvo atidaryti kuo daugiau veiklų ir išlaikyti jas atidarytas, kad išvengtume ateities karantinų. Tai iš esmės Galimybių pasas, jau matome, bus reikalingas rudenį, kad neuždarytume ekonominių veiklų, kad žmonės toliau galėtų džiaugtis savo mėgstamais restoranais, kavinėmis, parduotuvėmis. Vyriausybė spręs ir, panašu, kad tos veiklos bus atvertos pasiskiepijusiems žmonėms, nes šiuo metu Lietuvoje vyksta nepasiskiepijusių pandemija“, – teigė ministrė.

Žurnalistai teiravosi, ar parduotuvėse bei kavinėse galėtų lankytis turintys neigiamą COVID-19 testą, ministrė atsakė, kad dėl to spręs Vyriausybė.

„Vyriausybė spręs, bet mes kalbame apie tai, kad žmonių, kurie vakcinavosi, pasiskiepijo, kurie turi imunitetą, kad mes jų ribojimais ir draudimais nebaustume. Taip pat norime, kad tie žmonės, kurie galbūt pritrūko laiko pasiskiepyti, padarytų jau dabar“, – pridūrė A. Armonaitė.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 430 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,