Mano Gargždai



6 puikūs pirkiniai aktyviam laisvalaikiui

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Aktyvus laisvalaikis domina daugybę įvairaus amžiaus ir įvairių grupių žmones. Tačiau ką daryti, jeigu norite pradėti aktyviau leisti savo laiką arba, jeigu norite surasti pramogą, kuria, galbūt neužsiėmėte? Tuo atveju, jūs tikrai skaitote būtent tą straipsnį, kurio jums ir reikia, kadangi čia apžvelgsime net šešis skirtingus pirkinius, kuriuos galite pasirinkti tam, kad jūsų laisvas laikas taptų aktyvesniu ir įdomesniu. Pradėkime.

 

1. Tinkamas kelioninis dviratis

Bene didžiausia dalis aktyviai laisvą laiką leidžiančių žmonių tai daro judėdami pėsčiomis arba, šiuo atveju, su dviračiu. Mindami pedalus, o ne tik žingsniuodami galite įveikti didesnį atstumą ir judėti greičiau. Dėl to verta dviratį vežtis ir į tolimesnę kelionę, kur galėtumėte susipažinti su jus supančia gamta ir kraštovaizdžiu.

Kai renkatės dviratį, būkite tikri, kad perkate tokį variantą, kurį būtų lengva vežtis (privalumas – sulankstomas rėmas arba itin mažas svoris). Taip pat atsižvelkite ir į tai, ar neapsimokėtų pirkti elektrinio dviračio, kuris leistų nuvažiuoti dar didesnius atstumus? Užsukite į https://www.varle.lt/dviraciai/ ir išsirinkite.

 

2. Riedučiai

Dar viena transporto priemonė, nors ir savotiška, kuri atsiduria mūsų sąraše. Riedučiai yra pramoginė transporto priemonė. Su ja neįveiksi milžiniškų atstumų, tačiau tikrai smagiai praleisite laiką. Ypač šiuo metu, kada vis atnaujinami parkai, miško takai, daugėja pažintinių maršrutų bei asfaltuojama vis daugiau takelių, taip pat daugėja ir vietų, kur galima važiuoti su riedučiais. Jeigu norite aktyviai judėti ne vieni, o kartu su antrąja puse, draugais arba pažįstamais, tikrai drąsiai galite įsigyti riedučius.

 

3. Batutas

Jeigu turite kiemą, kuriame yra pakankamai erdvės, kodėl gi neįsirengus batuto? Tiek vaikams, tiek paaugliams, o kartais net ir suaugusiems patinka pramogauti ant batuto. Tai yra smagi, neįpareigojanti ir pernelyg daug nevarginanti pramoga, kurią galima veikti tiesiog būnant lauke. Batutų būna pačių įvairiausių tipų ir dydžių, tad renkantis reikėtų atsižvelgti į savo biudžetą, laisvą erdvę kieme bei žmones, kurie ant jo šokinės bei kiek jų tai darys vienu metu.

Batutai iš „Varlės“ – puikus ir visada aktyvų laisvalaikį pagerinsiantis pasirinkimas, kurį rekomenduojame ir jums.

 

4. Elektrinis paspirtukas

Dar viena transporto priemonė, kuri leis ramiai, tačiau sąlyginai aktyviai pažindintis su aplinka bei judėti iš taško A į tašką B. Užuot stovėję kamščiuose su nuosavu automobiliu arba mokėję didelius pinigus už parkavimą miesto centre arba nepatogiai visą kelią stovėdami viešajame transporte, verčiau įsigykite elektrinį paspirtuką ir mieste arba pėsčiųjų bei dviračių takais judėkite greitai ir laisvai. Miesto viduryje ši transporto priemonė yra ypatingai manevringa ir naudinga bei leidžia šiokiadieniais į darbą ar iš jo vykti tausojant gamtą bei sutaupant laiką.

Modernūs elektriniai paspirtukai pasiekia didesnį nei 50 km/h greitį, todėl kamščio metu judėsite daug greičiau už automobilių srautą. Kas liečia laisvalaikį, paspirtuką patogu nusivežti į gamtą.

 

5. Geras kamuolys

Sportas – daugeliui Lietuvos žmonių patinkanti pramoga. Didžioji dalis myli krepšinį, tačiau taip pat yra ir futbolas, tinklinis, rankinis bei daugybė kitų sporto šakų. Šį kartą dėmesį norėtume atkreipti į sporto šakas su kamuoliu, nes, jeigu norite pagerinti savo savijautą, pakelti sportinę formą į aukštesnį lygį arba aktyviau leisti laiką, galite įsigyti kamuolį ir kartu su kompanija eiti žaisti arba vieni, tobulinti įgūdžius aikštelėje arba stadione.

 

6. Valtis

Na ir koks gi aktyvus laisvalaikis be vandens? Prie ežero turintiems žemės sklypą tikrai apsimoka įsigyti valtį, kuri talkininkaus ne tik žvejyboje, bet ir romantiškame pasiplaukiojime. Kuomet perkate valtį reikia nuspręsti ar norite su varikliu, ar be jo. Valtis be variklio bus pigesnė, nereikės sukti galvos, kaip pastarąjį saugoti (mat variklius, deja, labai vagia). Tačiau valtis su varikliu daug geriau tinka didesniame ežere arba prie upių, kur reikia įveikti didesnius atstumus ir/ar plaukti prieš srovę atitinkamai.

 

 

Reklama

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 137 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,