Mano Gargždai



Gobergiškės darželis, Endriejavo kultūros namai ir Kretingos pl. – kokioje stadijoje šie projektai?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Pėsčiųjų ir dviračių taką Gargžduose palei Kretingos pl. turėjusi įrengti UAB „Valda“ neįvykdė sutartinių įsipareigojimų. Darbai strigti pradėjo dar praėjusiais metais. V. Šleiniūtės nuotr. Pėsčiųjų ir dviračių taką Gargžduose palei Kretingos pl. turėjusi įrengti UAB „Valda“ neįvykdė sutartinių įsipareigojimų. Darbai strigti pradėjo dar praėjusiais metais. V. Šleiniūtės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybėje – ne vienas projektas, kuris vis stringa. Dauparų gyventojai laukia baigiamo statyti Gobergiškės darželio skyriaus, endriejaviškiai – naujų kultūros namų, o gargždiškiams ir miesto svečiams akis bado prie vienos pagrindinių miesto gatvių nebaigti Kretingos pl. pėsčiųjų ir dviračių tako darbai. Sutartys su buvusiais rangovais nutrauktos, pasidomėjome, kokioje stadijoje yra šie projektai.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus vedėja Ernesta Badalova informavo, kad šiuo metu yra paskelbtas pirkimas Gobergiškės darželio rangos darbams. Anot jos, konkurso nugalėtojai turėtų paaiškėti šį mėnesį.

Endriejavo kultūros namų rangos darbų pirmasis konkursas neįvyko dėl netinkamai pateiktų rangovų dokumentų. Iš viso dokumentus buvo pateikę du tiekėjai. Pakartotinis konkursas turėtų būti paskelbtas šią savaitę.

„Dėl Kretingos pl. atlikti visi paruošiamieji darbai, atlikta ir suderinta ekspertizė, parengti techniniai dokumentai. Artimiausiu metu bus skelbiamas viešųjų pirkimų konkursas rangos darbams“, – apie projektų eigą informavo Savivaldybės atstovė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 538 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,