Mano Gargždai



Paaiškėjo stipriausios Klaipėdos rajono 3 prieš 3 komandos (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr. Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotr.

Rugpjūčio 21-ąją įvyko pirmojo Klaipėdos rajono krepšinio 3 prieš 3 čempionato finalinis etapas, kuriame 4 skirtingose grupėse dėl čempionų titulų susigrūmė 32 ekipos.

 

Atrankos etapuose komandos rinko įskaitinius taškus bei kovojo dėl tiesioginio kelialapio į finalinį etapą, likusias grupių vietas užėmė bent kartą turnyre dalyvavusios komandos. Ilgiau nei 7 valandas trukusiame turnyre aikštelėje vyko ne tik atkaklios dvikovos, bet ir įvairūs konkursai tiek dalyviams, tiek žiūrovams.

„Norime padėkoti Gargždų sporto centro administracijai, Gargždų krepšinio klubui, kad patikėjo mumis ir galėjome kartu įgyvendinti šį čempionatą. Per šiuos 4 turus sulaukėme net 60 skirtingų komandų, daugiau kaip 250 dalyvių, kaip pirmam čempionatui skaičiai atrodo daug žadantys ir motyvuojantis stengtis dar labiau. Taip pat norime padėkoti visoms dalyvavusioms komandoms, jauniausiems žaidėjams, jų tėveliams ir visiems, kurie buvo šio čempionato dalimi“, – po finalinio etapo dėkojo visiems 3 prieš 3 Klaipėdos lygos įkūrėjas Vygantas Nagys.

 

Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 277 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,