Mano Gargždai



Norite pasikonsultuoti dėl vakcinacijos? Atsiminkite šiuos telefonų numerius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Nuo pavasario visoje Lietuvoje organizuojama masinė vakcinacija nuo COVID-19 ligos. Šiuo metu skiepytis jau gali visi gyventojai nuo 12 metų. Natūralu, kad gyventojams kartais kyla klausimų, susijusių su vakcinomis ir skiepų procesu. Pateikiame svarbiausią kontaktų sąrašą, kur galima kreiptis norint gauti konsultaciją.

 

Turint konkrečių klausimų, susijusių su vakcinacijos procesu Klaipėdos rajone, gyventojai gali kreiptis į Gargždų pirminės sveikatos priežiūros centrą – už skiepijimo procesus rajone atsakingą įstaigą ir didžiausią skiepų centrą. Gyventojai taip pat skiepijami kiekvienoje pirminės asmens sveikatos priežiūros įstaigoje. Todėl norint pasiskiepyti skambinti reikia į Skiepų planavimo kabinetą Gargžduose tel. (8 46) 45 38 17 arba savo šeimos gydytojui.

 

Klausimais, susijusiais su sveikatos būkle, kai kyla neaiškumų, galima skiepytis ar ne, prašome kiekvienu atveju individualiai konsultuotis su savo šeimos gydytoju.

Bendrinio pobūdžio klausimais apie vakcinas ir vakcinacijos eigą konsultuoja Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC). Konsultacijos teikiamos telefonu +370 5 230 0123 arba el. p.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 302 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,