Mano Gargždai



Atklydusių šunų duetas ieško namų Lietuvoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
UAB Nuaras nuotr. UAB Nuaras nuotr.

Boni ir Klaidas ieško namų. Du „nelegalai“, greičiausiai atbėgę iš Kaliningrado, buvo pagauti Lietuvoje ir, nors buvo bandyta ieškot šeimininkų, tačiau nesėkmingai. Šunelių duetas glaudžiasi Klaipėdos Nuaro globos namuose.

 

Abu šuneliai buvo su karabinais po kaklu, tai labai tikėtina, kad radę progą ištrūkti iš įkalinimo vietos – „būdos“, dėjo, kiek kojos neša, kad tik patirtų tą saldų žodį laisvė. Šiandien abu grožio etalonai ieško namų Lietuvoje, ir tokių namų, kuriuose nebūtų atimta ir suvaržyta galimybė gerai išsilakstyti.

Šunytė Boni tai modelis, labai graži, išlaikyta, rimta, be proto gera žmogui, ramiai vaikšto su pavadžiu ir visada atsilygina bučiniais už suteiktą galimybę pasivaikščioti kartu su žmogumi.

Na, o Klaidas – firminis, nulietas kaip iš plieno, energingas, draugiškas ir truputį „mamičiukas“, nes nuolat šoka į glėbį ir nori būt myluojamas.

Klaidui gali būti apie 4 metukus, Boni – vyresnė – 6–8 metų. Abu pabėgę iš savo kalėjimo labai tikisi, kad nebus įkalinti prieglaudoje ir suras savo nuostabius namus Lietuvoje, kur gyvena daug gerų ir nuostabių širdžių.

Abu kol kas nekastruoti, tačiau būsimi šeimininkai gali šią procedūrą užsisakyti ir Klaipėdos Nuare. Klaipėdos Nuaro prieglauda yra Kaukėnų g. 8, Kalnuvėnų km., Sendvario sen, Klaipėdos r. Skambinti savanorei tel. 8 680 59 941.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 200 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,