Mano Gargždai



Sekmadienį Gargžduose – moterų A lygos rungtynės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Jurgitos Riekašienės nuotr. Asociatyvi Jurgitos Riekašienės nuotr.

Sekmadienį 15 valandą „Bangos“ merginos susitiks su Šiaulių „Gintra“.

 

Sėkmingai antrąją sezono pusę pradėjusių gargždiškių laukia pats rimčiausias išbandymas. Po to, kai lygiosiomis sužaista su Kauno „Žalgiriu“, 1:0 įveiktas „Vilnius“ ir net 11:0 sutriuškintos Utenos merginos, teks kovoti su daugkartinėmis Lietuvos čempionėmis.

Kol kas visos „Bangos“ merginų akistatos su „Gintra“ baigėsi pralaimėjimais. Šiemet komandos tarpusavyje žaidė du kartus. Balandžio 25 dieną Šiauliuose „Banga“ pralaimėjo 1:7, o birželio 6 dieną Gargžduose – 0:10.

Šiaulietės į Gargždus atvyksta ne pačios geriausios nuotaikos. Jei Lietuvos čempionate jos neturi lygiaverčių varžovių ir per 11 susitikimų iškovojo 11 pergalių (įvarčių santykis 85:2), tai UEFA moterų Čempionų lygos atrankoje, praėjusią savaitę vykusioje Šiauliuose, „Gintrai“ teko patirti ir skaudžią nesėkmę. Atrankos grupės pusfinalyje 2:0 įveikusios Estijos čempiones Talino „Flora“, finale šiaulietės net 1:8 pralaimėjo Koupavoguro „Breidablik“ (Islandija) ir taip baigė savo pasirodymą šio sezono Čempionų lygoje.

Šios savaitės pradžioje „Gintra“ atsisveikino su ilgamečiu treneriu Rimantų Viktoravičiumi, su kuriuo šiaulietės net 17 kartų tapo Lietuvos čempionėmis. Iki sezono pabaigos šiaulietėms vadovaus asistentu dirbęs Darius Jankauskas.

Primename, kad į moterų A lygos rungtynes Gargždų miesto stadione įleidžiama nemokamai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 300 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,