Mano Gargždai



Tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras pažėrė medalių ir taurių gargždiškiams

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Meistrų komanda su treneriu E. Šaukliu. Sporto centro nuotr. Meistrų komanda su treneriu E. Šaukliu. Sporto centro nuotr.

Dvi dienas Panevėžyje vyko Tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras. Čia susirinko 150 sportininkų iš Vokietijos, Vengrijos, Čekijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Buvo varžomasi trijose amžiaus grupėse: merginos, suaugusieji ir meistrai (senjorai).

 

Puikiai pasirodė Gargždų sporto centro auklėtiniai, treniruojami trenerio Edvardo Šauklio. Merginų grupėje svorio kategorijoje virš 76 kg III-ą vietą iškovojo Beatričė Virkutytė. Tai įspūdingų duomenų sportininkė, kiekvienose varžybose gerinanti savo asmeninius rekordus, su ja treneris planuoja nustebinti ir Europą.

Svorio kategorijoje iki 71 kg lygių neturėjo Lijana Jakaitė, ji tapo ir absoliučia nugalėtoja, iškovodama gražuolę taurę. Lijana rugsėjo 25 d. išskrenda į Europos čempionatą, jos startas – rugsėjo 28 d.

Vaikinų grupėje svorio kategorijoje iki 61 kg III-ą vietą iškovojo Nojus Brazdeikis, jis taip pat gerina savo asmeninius pasiekimus ir yra realus kandidatas kitais metais dalyvauti Europos čempionate iki 15 metų. Toje pat svorio kategorijoje ketvirtas liko Nojus Stonys, taip pat pagerinęs savo asmeninius rekordus. Tai akivaizdžiai matosi per vasarą įdėtas darbas.

Meistrų grupėje moterims nebuvo svorio kategorijų, buvo skaičiuojami taškai pagal meistriškumą. Gargždų komandos dalyvės pasirodė gerai: V-ą vietą iškovojo Kristina Basova; IV-ą – Viktorija Survilienė; III-ą – Gabrielė Solovej, o absoliučia nugalėtoja tapo Diana Mačiūtė. Vyrų grupėje nugalėtoju tapo Laimutis Daugėla (amžiaus grupėje iki 55 m.), II-ą vietą iškovojo Giedrius Martišauskas (amžiaus grupėje iki 40 m.), o grupėje iki 45 m. II-ą vietą iškovojo Robertas Skurdenis.

Iš viso į Gargždus parvežtos 5 taurės ir 10 medalių, ir visa galybė malonių įspūdžių.

Tas dienas vyko Panevėžio miesto gimtadienis, šurmuliavo visas miestas, sportininkai laisvu nuo varžybų metu galėjo dalyvauti įvairiose atrakcijose. Sportininkai dėkoja Sporto centro direktoriui Vaidui Liutikui už suteiktą galimybę dalyvauti tokioje šventėje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 283 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,