Mano Gargždai



Dovilų bibliotekoje – jaukus susitikimas su rašytoja Jolita Herlyn

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jolita Herlyn (kairėje) Dovilų bibliotekoje sulaukė nemažo susidomėjimo. Dovilų bibliotekos nuotr. Jolita Herlyn (kairėje) Dovilų bibliotekoje sulaukė nemažo susidomėjimo. Dovilų bibliotekos nuotr.

Rugsėjo 7-ąją Dovilų biblioteka sulaukė viešnios iš Hamburgo – rašytojos, prozininkės, filosofės Jolitos Herlyn. Čia pristatyta ir naujausia, jau dešimtoji jos knyga „Moterų sodas“.

 

Rašytoja prisipažino, jog kurti istorijas pradėjo su šeima apsigyvenusi Vokietijoje. Praeityje palikusi filosofijos dėstytojos, valdininkės, žurnalistės, televizijos laidų vedėjos ir rinkodaros specialistės karjerą, ji ėmė kurti istorijas, kurių herojės – moterys, ieškančios savo kelio, mylinčios ir abejojančios, klystančios, bet nepalūžtančios.

Jolitos Herlyn romanų herojais dažnai tampa gyvenime sutikti žmonės, jų išgyvenimai, papasakotos istorijos. Autorė atvirai ir nuoširdžiai pasakojo apie savo kūrybą, įkvėpimus ir gyvenimą, kuris driekėsi nuo Maskvos iki Hamburgo. Skaitytojai turėjo progą ne tik įsigyti naujausią romaną, gauti autografą, bet ir sužinoti keletą faktų, ko tikėtis šioje knygoje. Šiltas bendravimas nepaliko abejingų. Autorės knygos bibliotekoje labai populiarios ir laukiamos. Atsisveikinant linkėjome žodžio meistrystės, kūrybinės sėkmės ir naujų istorijų.

 

Dovilų bibliotekos nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 221 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,